Bekijk hier de live stream van de Cyclocross wedstrijd van donderdag 17 oktober 2019, de Ardooie Kermiscross van 2019. Het is de 25e editie van de Kermiscross die je zeker niet moet gaan missen! Elk jaar in de derde week van oktober wordt de match gereden op de donderdag. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier de live stream van de Ardooie Kermiscross gratis en live online 2019.

Gratis Veldrijden Ardooie online volgen

Omdat het een doordeweekse race is, kan het zijn dat je deze niet zomaar kunt volgen doordat je op je werk op school bent. Daarom hebben we hier de live stream van de Ardooie Kermiscross 2019 en daardoor hoef je ook niks te missen van de live stream Cyclocross 2019. Onder meer Roger de Clercq en Berten van Damme hebben de race al meerdere malen gewonnen, maar alle ogen zijn nu gericht op Wout van Aert en Klaas Vantornout, die in 2016 – 2018 alles wist te winnen in de Kermiscross 2019.

Programma Ardooie Kermiscross

12u00: Masters B en C
13u00: Amateurs en Masters A
14u15: Dames Elite
15u45: Heren Elite (profs)

Deelnemers Kermiscross

Normaal gesproken zouden we denken dat de mannen als Mathieu van der Poel deze wedstrijd zouden winnen. Echter, op dit moment is hij nog geblesseerd en begint hij pas volgende week aan het veldrijden seizoen. Op de deelnemerslijst van deze cross staan waarschijnlijk wel weer heel wat Belgische subtoppers, waaronder Toon Aerts, Eli Iserbyt en Gianni Vermeersch. Zodra de complete startlijst met rugnummers bekend is, wordt die hier geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here