Livestream Berencross Meulebeke Ethias Cross

0
1

Bekijk hier de live stream van de Berencross Meulebeke Ethias Cross. Zorg dat je niks hoeft te missen van de veldrit in Meulebeke, op dit moment de derde veldrit van dit seizoen. Zorg dat je niks hoeft te missen van de race in Berencross, van zaterdag 2 oktober 2021.

Deze Ethias Cross wordt gehouden volgens de hoofdsponsor, namelijk Ethias. Mis niks van de race op het parcours van de Berencross, waar je niks van hoeft te missen. Vanaf 17:30 uur race n de mannen en Heren elite van de bergen af op zoek naar de overwinning in de Berencross.

De Berencross wordt verreden op het domein Ter Borcht. De start en de finish van de Berencross zijn op de atletiekpiste van Ter Borcht, ter hoogte van het Dr. Leo Abeele stadion. De cross wordt dus verreden in de omgeving van het kasteel Ter Borcht, wat eeuwenlang de woonplek van de adellijke familie De Beer was, waardoor de naam ‘Berencross’ voor deze veldrit natuurlijk extra toepasselijk is. Het veldritparcours op het domein van het kasteel werd ontworpen mede dankzij adviezen van twee wielerlegendes: Lucien van Impe en Roger de Vlaeminck. Het parcours van deze cross is circa 2500 meter lang. De wedstrijd van de profs duurt circa een uur.

Programma 2 oktober 2021:

  • 12u30 1e jaars nieuwelingen
  • 13u30 2e jaars nieuwelingen
  • 14u30 junioren
  • 16u15 Dames Elite
  • 17u30 Heren Elite

Live stream en programma Ethias Cross

de Ethias Cross is weer een andere criterium in het veldrijden. In totaal zijn er al 5 seizoenen gereden en dit wordt het zesde seizoen. Er is in dit toernooi geen puntenklassement, maar gewoon races die op zichzelf gereden worden. Hierdoor worden en dus ook geen punten verdeeld en worden de wedstrijden apart van elkaar gerekend. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Grote Prijs van Eeklo, of de Poldercross in Kruibeke. Ook de Cyclocross van het Belgische Essen, vlak over de grens, is immens populair onder de bevolking en behoort tot de Ethias Cross.

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

Cyclocross livestream

In België wordt er gesproken over cyclocross live stream. De cyclocross zijn de top wedstrijden in het veldrijden en daar hoef je niks van te missen. Het veldrijden vandaag bekijk je gratis live online via onze website, waardoor je er niks van hoeft te missen en gratis live online de Wereldbeker, Ethias Cross en andere ritten online kunt bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here