Livestream Besançon Veldrijden Wereldbeker

0
5

Bekijk hier de live stream van de Besançon veldrit, de wereldbeker wedstrijd van zondag 28 november 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden dat je gratis live online bij ons kunt bekijken. Wij zenden de hele wedstrijd van de Besançon uit en je kunt hier de hele zondag naar de cyclocross kijken als je dat wilt! Mis niks van deze race die gehouden wordt in Frankrijk en bekijk hier gratis live online het veldrijden in Besançon.

Het is de Worldcup wedstrijd in Frankrijk die gehouden wordt op de zondag 28 november. Het is dan ook de enige wereldbeker wedstrijd die gehouden wordt in Frankrijk per jaar. Deze werd ook wel eens in Nommay, POntchatteau en Roubaix gehouden. Zorg dat je van de 2021 editie niks hoeft te missen en gratis live online de live stream Besançon kunt bekijken hier live online!

Alternatieve live stream

Programma Veldrijden Besançon op 28 november 2021

  • 9u45: junioren
  • 10u45: junior-dames
  • 13u40: dames elite
  • 15u05: heren elite

Deelnemers aan veldrit Wereldbeker in Besançon 2021

2. KESSEL, Corné van (Ned)
3. KAMP, Ryan (Ned)
4. RONHAAR, Pim (Ned)
5. HENDRIKX, Mees (Ned)
6. MEER, Gosse van der (Ned)
7. GODRIE, Stan (Ned)
8. ISERBYT, Eli (Bel)
9. AERTS, Toon (Bel)
10. VANTHOURENHOUT Michael (Bel)

Puntenklassement vorig jaar in de Veldrijden wereldbeker

Bekijk hier de verschillende veldritten die vorig jaar in de Wereldbeker gereden werden + de winnaars van deze kampioenschappen. Mathieu van der Poel was zeer sterk in deze ronde en wist maar liefst 6 van de 9 rondes te winnen. Echter, wist hij niet het volledige klassement te winnen, dit ging namelijk naar Toon Aerts, terwijl Wout van Aert ook 1 ronde vooraan heeft gestaan in het klassement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here