Livestream BK Veldrijden 2020 Antwerpen Mannen en Vrouwen

0
2711
Bekijk hier het Belgisch Kampioenschap Veldrijden van 2020. Op zaterdag 11 januari en zondag 12 januari wordt het BK Veldrijden en Cyclocross gehouden in Antwerpen. Zorg dat je niks hoeft te missen van het BK Cyclocross België in Antwerpen en klik hier voor de live stream van zowel de ronde van de mannen als van de vrouwen!

alternatieve stream
alternatieve stream 2

Gratis Cyclocross BK 2020

Dit wordt gehouden op 11 en 12 januari 2020 en zorg ervoor dat je niks hoeft te missen van de gehele spektakels van het Belgisch Kampioenschap veldrijden 2020. Het zal een strijd worden tussen Toon Aerts en Adams Jens. Daarnaast zal Thijs Aerts en Jim Aernouts ook een gooi naar de titel doen voor het Belgisch Kampioenschap Cyclocross live gratis en online hier bij ons!
Programma BK Cyclocross 2020

Programma zaterdag 11 januari 2020
11u00: 1e jaars nieuwelingen (jongens) + meisjes nieuwelingen
13u45: Junioren (live op tv en livestream)
15u15: Dames elite, beloften en junioren (live op tv en livestream)

Programma zondag 12 januari 2020
10u00 2e jaars nieuwelingen (jongens)
11u00 Dames Jeugd
13u45 Heren beloften – U23 (live op tv en livestream)
15u15 Heren elite (live op tv en livestream)

Deelnemers aan het BK Cyclocross

Deelnemers BK veldrijden 2020 in Antwerpen: startlijst met rugnummers v.d. heren elite (profs)
1. AERTS Toon
2. ADAMS Jens
3. AERNOUTS Jim
4. AERTS Thijs
5. BAESTAENS Vincent
6. CLEPPE Nicolas
7. COOLEN Yves
8. BIE Sean de
9. HERMANS Quinten
10. ISERBYT Eli

BK Veldrijden live stream Rucphen live!

Het BK veldrijden 2020 vindt plaats in het Noord-Brabantse Rucphen, op een heuvelachtig parcours. Rucphen is een plaats die een groot hart heeft voor zowel het veldrijden als het wegwielrennen. In deze plaats wordt jaarlijks de internationale Cyclocross Rucphen verreden. Ook vindt hier jaarlijks een befaamde wegwedstrijd plaats: de Dorpenomloop Ruchphen.

Gratis veldrijden live online kijken

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream veldrijden hier gratis live online. We zenden de hele veldrit gratis voor jou uit voor je mobiel, tablet, laptop of computer. Bij ons kun je een live stream veldrijden bekijken zonder registratie en volledig gratis. Een live stream van hoge kwaliteit, zonder haperingen en daarnaast ook nog is in HD! Zowel op 4g, 3g of via wifi kun je de veldritten en cyclocross live stream bij ons bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en klik op de liBK hierboven om de stream te volgen van zowel het Belgische als Belgische veldrijden live!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here