Mis niks van de live stream Cyclocross Otegem 2020 Veldrijden. Bekijk hier gratis de wedstrijd van maandag 13 januari 2020 in Otegem. Het is de Cross die gehouden wordt na het Nederlands en Belgisch kampioenschap en traditioneel wordt de wedstrijd gereden in Otegem in België. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de live stream met veldritrenners van de beste kwaliteit uit Nederland en België. Mis niks van de Cyclocross Otegem en klik hier voor de stream van de cross!
Livestream herkansingswedstrijd gratis live online Otegem

De veldrit in Otegem wordt normaal gesproken ook gezien als een zogenoemde herkansingswedstrijd. Het is namelijk traditioneel dat deze gehouden wordt na de veldritwedstrijden van de nationale bonden op 11 en 12 januari 2020. In Nederland en België kunnen de renners zich dus opmaken voor een herkansing als ze de rit in het weekend niet wisten te winnen. Otegem Cross staat dan ook bekend als herkansingsmatch die je gratis en live online kunt bekijken.
Programma Cross Otegem 2020

Programma Cyclocross Otegem op maandag 13 januari 2020
12u30 Gentlemen’s Cross
13u45 Dames elite
15u00 Heren elite (profs) en beloften

Deelnemers en winnaars voorgaande editie Otegem Cross 2020

Voorgaande editie: Uitslag veldrit Otegem 2019
Mathieu van der Poel (Ned)
Wout van Aert (Bel)
Toon Aerts (Bel)
Tim Merlier (Bel)
Dieter Vanthourenhout (Bel)
Gianni Vermeersch (Bel)
Daan Soete (Bel)
Nicolas Cleppe (Bel)
Kevin Pauwels (Bel)
Laurens Sweeck (Bel)

Gratis veldrijden live online kijken

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream veldrijden hier gratis live online. We zenden de hele veldrit gratis voor jou uit voor je mobiel, tablet, laptop of computer. Bij ons kun je een live stream veldrijden bekijken zonder registratie en volledig gratis. Een live stream van hoge kwaliteit, zonder haperingen en daarnaast ook nog is in HD! Zowel op 4g, 3g of via wifi kun je de veldritten en cyclocross live stream bij ons bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en klik op de liBK hierboven om de stream te volgen van zowel het Belgische als Belgische veldrijden live!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here