Livestream Dakar 2020 Rally Saudi-Arabië Editie 42

0
1684

Bekijk hier de live stream van de Dakar 2020 Rally in Saudi-Arabië van zondag 5 januari 2020 tot en met vrijdag 17 januari. Zorg dat je niks hoeft te missen van het avontuur van Tim en Tom Coronel in de 42e editie van de Dakar Rally in 2020. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat gehouden wordt in de woestijn en zo’n 2 weken duurt. Mis niks van het geweld in het zand van de mooiste auto’s ter wereld en bekijk hier de live stream van de Dakar Rally 2020 gratis live online!

alternatieve stream
alternatieve stream 2
Terugblik Dakar 2019


Bekijk hier een terugblik van de Dakar Rally van 2019 met een Toyota coureur. Mis niks van deze spannende race die elke dag gehouden wordt en dan ook nog in de avond een samenvatting heeft van de Rally zodat iedereen weer op de hoogte is.

Gratis live online naar de Dakar Rally kijken

De Dakar-rally, genoemd naar de oorspronkelijke finishplaats, is een woestijnrally voor auto’s, vrachtwagens, quads en motoren die jaarlijks wordt gehouden in de maand januari. Naast dat we het de Dakar Rally noemen, wordt het ook wel de Parijs-Dakar rally genoemd. Het 2009 tot en met 2020 werd hij gehouden in Zuid-Amerika, maar nu hebben we een primeur. Namelijk dat de race gehouden wordt in Saudi-Arabië en dat is in een heel ander continent. We zijn dan ook benieuwd hoe dit zich gaat vormgeven, omdat er in Amerika nagenoeg geen animo meer was om de Rally te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here