Livestream Druivencross Overijse veldrijden 2021

0
6
Livestream Ethiascross Leuven 2021 Cyclocross 2021 ➜ Kijk snel LIVE de Cyclocross Vandaag stream van het seizoen 2020-2021 ✔ Gratis online kijken ✔ Veldrijden LIVE!

Bekijk hier de live stream van de Druivencross in Overijse, de wedstrijd die wordt gehouden op zondag 31 oktober 2021 in Overijse. Mis niks van de Druivencross die je live bij ons kunt bekijken, omdat deze niet wordt uitgezonden op de TV en dus alleen online te streamen is. Hierdoor hoef je er niks van te missen en kun je online checken gratis live online.

De wedstrijd is onderdeel van de UCI wereldbeker en kun je hier online gratis bekijken. Het is een race die gehouden wordt op de zondagmiddag en ook in de wereldbeker supervet om te bekijken natuurlijk! Het heeft een rijke historie, namelijk dit veldrit evenement wordt al gehouden sinds 1960. Het is dan ook een van de meest bekende en prestigieuze veldritten die er gereden worden in de cyclocross in België en daardoor wil je niks missen van deze live stream natuurlijk. Het was vroeger altijd onderdeel van de Superprestige, een competitie waar veel races in gehouden worden en die worden uitgezonden en gesponsord door Telenet. Maar sinds 2000 is het een eigen weg in geslagen en kijk je de Druivencross gratis en live via onze live stream hier

Programma Druivencross 2021

Programma 31-10-2021

11u30 junioren heren (UCI C1-wedstrijd , is geen Wereldbeker)

Live op tv

13u40 Dames
15u05 Elite heren

Deelnemers: (entries) klik

Lees: Nederlandse selecties voor de Vlaamse Druivencross in Overijse
Lees: De Belgische selecties voor de 5de WB-manche > in Overijse

Winnaars vorige edities Druivencross Overijse

1. Wout van Aert
2. Mathieu van der Poel (Ned)
3. Tom Pidcock (GBr)
4. Michael Vanthourenhout
5. Toon Aerts
6. Lars van der Haar (Ned)
7. Laurens Sweeck
8. Corné van Kessel (Ned)
9. Quinten Hermans
10. Gianni Vermeersch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here