Bekijk hier de live stream van het EK Veldrijden in Silvelle. Het Europees Kampioenschap veldrijden wordt gehouden in Italië op zondag 10 november 2019. Zorg dat je niks hoeft te missen en check de live stream van het veldrijden gratis en voor niets hier live! We zenden de gehele wedstrijd uit van het Europees Kampioenschap, zodat je niks hoeft te missen. Het is de finale van het Ek Cyclocross en zorg dat je niks hoeft te missen.

alternatieve stream

In 1995 werd de eerste EK veldrijden gehouden. Echter, destijds was het nog een onderdeel van het WK veldrijden, nu is het een opzichzelf staand onderdeel en wordt het gehouden op zondag 10 november 2019 in het Italiaanse Silvelle.

Programma EK Veldrijden 2019

* 09u00: Junior-dames
* 09u50: Junioren
* 11u00: Dames Beloften (U23)
* 12u20: Heren Beloften (U23)
* 13u50: Dames Elite
* 15u20: Heren Elite (profs)

Selectie België EK Veldrijden

* Heren Elite (profs): Toon Aerts, Eli Iserbyt, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Tim Merlier, Daan Soete, Quinten Hermans en Gianni Vermeersch

selectie Nederland Ek Veldrijden

* Heren Elite (profs): Mathieu van der Poel, Corné van Kessel, Lars van der Haar, David van der Poel en Joris Nieuwenhuis.

Je ziet het goed, Mathieu van der Poel zal weer gaan meedoen aan het Europees Kampioenschap veldrijden. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier gratis en online de live stream op verschillende devices.

Veldrijden gratis op je mobiel, tablet, desktop of ander device

Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier het veldrijden gratis op je mobiel, tablet laptop of desktop. We zenden de hele wedstrijd uit en die kun je op je iPhone of op je iPad gratis live online bekijken. Zo hoef je ook niks te missen op zondag 10 november

Winnaars editie 2019

Dames Elite:
1. Annemarie Worst (Ned)
2. Marianne Vos (Ned)
3. Denise Betsema (Ned)

Heren Elite (profs):
1. Mathieu van der Poel (Ned)
2. Wout van Aert (Ned)
3. Laurens Sweeck (Ned)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here