Livestream Ethiascross Leuven 2021

0
2

Bekijk hier de live stream van de Ethiascross in Leuven 2021, de veldrit die gereden wordt op zaterdag 13 november 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van de match van de Ethiascross en check hier gratis live online de gehele wedstrijd van de mannen uit Nederland en België.

In de deelgemeente Heverlee wordt de veldrit gereden. Stella Artois is de hoofdsponsor van deze race en daardoor wil je niks missen van de Ethiascross in leuven van 13 november 2021.

Programma

  • 10u : Jeugdinitiatie
  • 11u : Junioren Mannen
  • 12u : G-Sport
  • 13u45 : Elite Vrouwen – Rectavit Cross Series (Live op VTM)
  • 15u : Elite Mannen (Live op VTM)

Op 13 november 2021 vindt op het militair domein van Heverlee, deelgemeente van Leuven, de Ethias Cross plaats.

Wie wordt de opvolger van Toon Aerts op een parcours dat gekenmerkt wordt als snel en technisch met een lang stuk asfalt aan de finish dat ervoor zorgt dat een goede tactiek niet onbelangrijk is.

Het parcours van GP Cyclocross Leuven is gelegen in het arrondissement Heverlee (België). Omdat Stella Artois de hoofdsponsor van het veldrijden is, wordt deze cross vaak de Stellacross genoemd. Tijdens het seizoen 2021-2022 vindt deze veldrit plaats op zaterdag 13 november 2021. Deze Leuvense veldrit wordt in 2021 live uitgezonden op televisie. De Leuvense cross 2021 is ook online te volgen via livestream. Hoe verliep de geschiedenis van deze veldrit in Vlaams-Brabant?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here