Livestream Koksijde veldrijden Duinencross wereldbeker 2021

0
2

Bekijk hier de live stream van de Koksijde veldrit van zondag 21 november 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden dat gratis online wordt uitgezonden. Het is onderdeel van de Wereldbeker, die vorige week ontzettend spannend was en deze week ook heel belangrijk gaat zijn voor het klassement. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van het Koksijde Veldrijden in de Wereldbeker 2021.

Livestream Duinencross Koksijde

Het wordt ook wel de Duinencross genoemd. Deze West-Vlaamse rit wordt gereden in de Wereldbeker, die georganiseerd wordt door de UCI. Op 21 november 2021 wordt deze wedstrijd gereden en wordt helaas niet op TV uitgezonden. Hierdoor ben je op zoek naar een live stream en kun je gratis live online kijken naar de befaamde veldrit die je online kan checken en gratis live online bekijken.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

Cyclocross livestream

In België wordt er gesproken over cyclocross live stream. De cyclocross zijn de top wedstrijden in het veldrijden en daar hoef je niks van te missen. Het veldrijden vandaag bekijk je gratis live online via onze website, waardoor je er niks van hoeft te missen en gratis live online de Wereldbeker, Ethias Cross en andere ritten online kunt bekijken.

Geschiedenis: Duinencross Koksijde

Het duinengebied bij Koksijde is een locatie waar al vaak veldritgeschiedenis is geschreven. De Duinencross bestaat sinds 1969. Hoe ziet voorafgaand aan de editie van 2021 de erelijst van deze Vlaamse veldrit eruit? In de beginjaren heersten de gebroeders De Vlaeminck op dit West-Vlaamse parcours. Roger de Vlaeminck pakte er de zege in 1969 en 1972. Zijn oudere broer Eric de Vlaeminck won er in 1971 en 1972.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here