Livestream Letland – Nederland EK Handbal 2020 Noorwegen

0
435

Bekijk hier de live stream van het Europees Kampioenschap handbal 2020 in Noorwegen. Het is de wedstrijd tussen Letland en Nederland van zaterdag 10 januari 2020 in Noorwegen. Vanaf 16:00 uur wordt de wedstrijd gestart, dus zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd en klik hier voor de stream om de wedstrijd te volgen. Bij ons hoef je niks te missen van de stream en bekijk je hier de Europees Kampioenschap wedstrijd live bij ons online.

Stand EK handbal Noorwegen 2020

Het Nederlands mannen handbalteam staat momenteel derde in de poule met Duitsland, Letland en Spanje. Dit komt door de nederlaag van wereldkampioen Duitsland. Mis dus niks van de live stream van de wedstrijd tegen Letland, want dan gaat Nederland wel kans maken om te winnen namelijk!

alternatieve stream
alternatieve stream 2
Nederland begint het EK donderdag tegen Duitsland, die wedstrijd werd verloren. Bekijk hier gratis de live stream van de wedstrijd tussen Nederland en Letland en zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd. De wedstrijd is te volgen op Een zeer lastige tegenstander volgens Iso: “Duitsland is binnen het handbal echt een groot land. Ze hebben de beste spelers ter wereld.” Naast Duitsland (de nummer 1 op de wereldranglijst) spelen de handbalheren nog tegen topland Spanje en tegen Letland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here