Bekijk hier de live stream van de Merksplas veldrijden 2020 superprestige. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden en check gratis live online de Merksplas veldrit van zondag 22 oktober 2020. De gehele wedstrijd is hier live online te bekijken, zodat je niks hoeft te missen en online de match kunt gaan checken. De wedstrijd wordt gereden in Merksplas en het is de opvolger van de Aardbeiencross die jarenlang in Hoogstraten werd gereden.

Alternatieve live stream
alternatieve stream 2

Livestream Superprestige Telenet

Deze race is onderdeel van de superprestige van Telenet en wordt gereden op de zondag 22 november 2020. De rit is een prominente rit in de veldritkalender van 2020, die sowieso wat apart is sinds de opkomst van het coronavirus. Zorg dat je niks hoeft te missen van de Vlaamse Cross en check hier de live stream Merksplas veldrijden 2020 gratis live online, de opvolger van de Aardbeiencross!

Programma op 22 november 2020:

  • 13u40 – Dames Elite
  • 15u00 – Heren Elite (profs)
Deelnemers Superprestige Cyclocross Merksplas
1. ISERBYT, Eli
2. SWEECK, Laurens
3. AERTS, Toon
4. VANTHOURENHOUT, Michael
5. HAAR, Lars van der
6. HERMANS, Quinten
7. KESSEL, Corné van
8. ORTS, Felipe
9. KAMP, Ryan
10. VERMEERSCH, Gianni

Uitslagen Aardbeiencross 2019

  1. Mathieu van der Poel (Ned)
  2. Toon Aerts (Bel)
  3. Corné van Kessel (Ned)
  4. Eli Iserbyt (Bel)
  5. Tom Pidcock (UK)

Helaas zullen Toon Aerts en Mathieu van der Poel niet meerijden in deze klassieker en zullen we dus waarschijnlijk ook geen Nederlandse winnaar hebben hier in Merksplas. Zorg alsnog dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de Merksplas veldrit in de Cyclocross Superprestige van Telenet 2020 op 22 november!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here