Livestream Nederland – Angola | WK Handbal Dames Japan 2019

0
1671

Bekijk hier de live stream van Nederland tegen Angola, de wedstrijd van maandag 2 december 2019 in het Wk Handbal. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier de live stream van het Wereldkampioenschap in Japan. Om 07:00 uur wordt de wedstrijd al gestart, dus het is belangrijk dat iedereen op tijd wakker is om naar Oranje en de Nederlandse handbaldames te komen kijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier de stream van de wedstrijd tussen Nederland en Angola gratis en live voor niets online hier live! De eerste wedstrijd ging pijnlijk ten onder voor Oranje en ze hopen nu op revanche tegen Angola. Zorg dus dat je niks mist en als je niet thuis bent om te kijken, kun je hier de live stream online volgen van de wedstrijd.

Speelschema Handbal dames live stream

De eerste wedstrijd tegen Slovenië ging ten onder. Bekijk hier het volledige programma van de komende dagen, onder andere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de laatste wedstrijd tegen Noorwegen.
Ma. 2 december, 7u00: Nederland-Angola
Di. 3 december, 7u00: Nederland-Cuba
Do. 5 december, 10u00: Nederland-Servië
Vr. 6 december, 12u30: Nederland-Noorwegen

WK Handbal Nederland – Slovenië live op elk device!

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van het Wk Handbal in Japan. De wedstrijden worden door de Oranje dames gespeeld vroeg in de dag, waardoor het kan zijn dat je op je werk bent of op school en dus niet live op TV kunt kijken. Hierdoor wil je de live stream via tablet, mobiel, computer of via een ander device live online bekijken. Zorg dat je niks mist en klik heirboven op de live stream om de wedstrijden van de Oranje dames online te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here