Livestream Nederland – Duitsland EK Handbal Mannen 2020

0
278

Bekijk hier de live stream van het EK Handbal 2020 tussen Nederland en Duitsland. De Oranje mannen van het Handbal nemen het op tegen de nummer 1 van de wereld, namelijk Duitsland. Zorg dat je niks hoeft te missen en klik hier voor de live stream van Nederland tegen Duitsland gratis en live hier online bij ons! het is de openingswedstrijd van het toernooi waar je niks van wilt gaan missen, een echte kraker direct tegen Nederland en de Germanen, de eerste wedstrijd van het EK in noorwegen van 2020 van beide ploegen.

alternatieve stream
alternatieve stream 2
Nederland begint het EK donderdag tegen Duitsland. Een zeer lastige tegenstander volgens Iso: “Duitsland is binnen het handbal echt een groot land. Ze hebben de beste spelers ter wereld.” Naast Duitsland (de nummer 1 op de wereldranglijst) spelen de handbalheren nog tegen topland Spanje en tegen Letland.

Erlingur Richardsson heeft de definitieve EK-selectie bekendgemaakt⚡️Ben jij benieuwd wie van de Oranjeheren het veld gaan betreden in Noorwegen?🏟 Lees het hier👉. De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland is hier via de live stream te volgen. Oranje neemt het op tegen Duitsland om 18:15 uur live!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here