Bekijk hier de live stream van de WK Handbal wedstrijd tussen Nederland en Slovenië. het is de openingswedstrijd van het Wereldkampioenschap handbal in Japan en daar wil je zeker niks van missen. Zorg dat je erbij bent en bekijk hier de live stream van de wedstrijd gratis en voor niets bij ons online. Bij Ziggo Sports wordt de match van de Oranje Dames in Handbal uitgezonden, maar als je die zender niet hebt kun je altijd via de stream op deze pagina kijken. Mis niks, kijk online en volg de live stream van het WK handbal dames hier live bij ons online!

Vanaf 10 uur op zaterdag 30 november wordt de wedstrijd gespeeld en is met Nederlands commentaar, zonder registratie hier gratis en online te volgen.

Speelschema Handbal dames live stream

Programma Nederland: WK handbal voor dames 2019, eerste ronde
Za. 30 november, 10u00: Nederland-Slovenië
Ma. 2 december, 7u00: Nederland-Angola
Di. 3 december, 7u00: Nederland-Cuba
Do. 5 december, 10u00: Nederland-Servië
Vr. 6 december, 12u30: Nederland-Noorwegen

WK Handbal Nederland – Slovenië live op elk device!

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van het Wk Handbal in Japan. De wedstrijden worden door de Oranje dames gespeeld vroeg in de dag, waardoor het kan zijn dat je op je werk bent of op school en dus niet live op TV kunt kijken. Hierdoor wil je de live stream via tablet, mobiel, computer of via een ander device live online bekijken. Zorg dat je niks mist en klik heirboven op de live stream om de wedstrijden van de Oranje dames online te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here