Livestream Nederland – Spanje Ek Handbal Mannen 2020

0
346

Bekijk hier de live stream van het Ek Handbal 2020 in Noorwegen. Het is de wedstrijd tussen de Oranje Handbalmannen en de mannen van Spanje, de match van maandag 13 januari 2020. Het is de derde wedstrijd in de poule fase voor Oranje en daarmee hopen ze de volgende ronde te kunnen gaan bereiken. Zorg dat je niks hoeft te missen en klik hier voor de live stream van de wedstrijd tussen Nederland en Spanje.
Nederland begint het EK donderdag tegen Duitsland. Daarna nam Oranje het op tegen Letland en nu de laatste wedstrijd wordt gespeeld tegen Spanje. Ook bij de vrouwen speelde Oranje tegen de Spanjaarden, maar dat was in de finale van het WK. Mis niks van de live stream en bekijk hier de match tussen Nederland en Spanje EK handbal 2020 maandag 13 januari.

Erlingur Richardsson heeft de definitieve EK-selectie bekendgemaakt⚡️Ben jij benieuwd wie van de Oranjeheren het veld gaan betreden in Noorwegen?🏟 Lees het hier👉. De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland is hier via de live stream te volgen. Oranje neemt het op tegen Duitsland om 18:15 uur live!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here