Livestream Oudenaarde Koppenbergcross 2019 | DVV Trofee

0
850

Bekijk hier de live stream van de Oudenaarde Koppenbergcross 2019 in Oudenaarde. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier gratis de gehele Oudenaarde Koppenbergcross van 2019. Wij zenden de gehele wedstrijd uit en zo hoef je niks te missen van de match in het veldrijden op 1 november 2019. Het is een vrijde dag in België en daarom wordt hier gratis de live stream uitgezonden van de Oudenaarde Koppenbergcross 2019.

Programma Koppenbergcross 2019

8u45 – Jeugdinitiatie
10u00 – Nieuwelingen
11u00 – Junioren
12u00 – Beloften (U23)
13u45 – Dames
15u00 – Heren Elite (profs)

Deelnemers aan de Koppenbergcross in Oudenaarde

1. Aerts, Toon
2. Vanthourenhout, Michael
3. Haar, Lars van der
4. Sweeck, Laurens
5. Kessel, Corné van
6. Pidcock, Tom
7. Iserbyt, Eli
8. Adams, Jens
9. Merlier, Tim
10. Soete, Daan

Gratis live naar de Oudenaarde Cyclocross kijken

Wil je gratis naar de Oudenaarde Cyclocross kijken, dan kun je dat hier doen bij ons! Wij zenden gratis de live stream van het veldrijden uit, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross in Oudenaarde. De gehele wedstrijd wordt hier live uitgezonden, zoals ook de 15:00 uur race van de Heren Elite, de profs. Mis niks en bekijk de Belgen en Nederlanders die zullen strijden om het goud in deze prestigieuze veldrit in Oudenaarde.

Livestream Veldrijden Allerheiligen veldrit

OMdat de Koppenbergcross jaarlijks op 1 november wordt gereden, wordt dit ook wel de Allerheiligenveldrit genoemd. Daarnaast spreken ze over de Allerheiligencross of de veldrit die op 1 november gereden wordt. Je bent toch vrij, dus hoeft niks te missen van dit veldrijden en kunt het gratis en online live hier bij ons volgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here