Livestream Rapencross Lokeren 2021

0
3

Bekijk hier gratis de livestream van de Rapencross in Lokeren, de live stream van de Ethias Cross waar je zeker niks van wilt missen. Check hier de stream van de wedstrijd die gratis live wordt uitgezonden hier en de beginner van het nieuwe seizoen in het veldrijden. De zomer is weer voorbij, waardoor het veldrijden is begonnen en dit kun je gratis bij ons online vinden, mis er niks van live online!

Het is de rit van zaterdag 11 september die je online kunt bekijken in de Ethias Cross live online. Het is een parcours in de Rapencross en wordt gereden in Lokeren die via een online stream is te bekijken.

Programma Rapencross: wedstrijden 11 september 2021

  • 12u30 1e jaars nieuwelingen
  • 13u30 2e jaars nieuwelingen
  • 14u30 junioren
  • 16u15 elite dames
  • 17u30 elite heren

Deelnemers aan de Rapencross in Lokeren, de Ethias Cross

1. Eli Iserbyt
2. Toon Aerts
3. Laurens Sweeck
4. Michael Vanthourenhout
5. Toon Vandebosch
6. Ryan Kamp (Ned)
7. Lars van der Haar (Ned)
8. Niels Vandeputte
9. Jim Aernouts
10. Jens Adams

De Belg Toon Aerts en de Nederlander Lars van der Haar zullen de grote favorieten zijn hier in de live stream van de Rapencross. Bekijk hier gratis live online en zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden dat je op je mobiel, tablet en laptop kunt gaan bekijken. De race wordt niet uitgezonden in Nederland en in België ook niet op de bekende zenders, waardoor je hier online kunt bekijken van de live stream hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here