Livestream Ruddervoorde Veldrijden Cyclocross Superprestige

0
11

Bekijk hier de live stream van de Cyclocross veldrit in Ruddervoorde van 23 oktober 2021. Om niks te missen van deze prestigieuze West-Vlaamse veldrit, check je hier de gratis online live stream.

Programma Cyclocross Ruddervoorde 2021

De Cyclocross Ruddervoorde wordt jaarlijks in de gemeente Oostkamp in België gehouden. Op zaterdag 23 oktober 2021 staan de volgende veldritten op het programma:

  • 11u45 : Internationale Junioren.
  • 13u40 : Telenet Superprestige Dames/U23.
  • 15u00 : Telenet Superprestige Heren/U23.

Winnaars van de afgelopen jaren Cyclocross Ruddervoorde 2021

Maar welke coureurs hebben deze prestigieuze veldrit de afgelopen edities gewonnen? De internationale profveldrit werd slechts vijf maal door een niet-Belg gewonnen! Check de lijst van de afgelopen jaren hier:

2010: Zdeněk Štybar (CZ)

2011: Niels Albert (BE)

2012: Sven Nys (BE)

2013: Klaas Vantornout (BE)

2014: Tom Meeusen (BE)

2015: Kevin Pauwels (BE)

2016: Mathieu van der Poel (NL)

2017: Mathieu van der Poel (NL)

2018: Mathieu van der Poel (NL)

2019: Mathieu van der Poel (NL)

2020: Eli Iserbyt (BE)

Maar wie zal dit jaar de Cyclocross Ruddervoorde winnen? Wordt het wederom een Belg die de erelijst van deze veldrit zal aanvullen? Of zal de internationale veldrit toch nog gewonnen worden door een Nederlander?

Komt de Cyclocross Ruddervoorde live op TV?

De live-uitzendrechten van de veldrit van Ruddervoorde 2021 zijn in handen van Telenet, de hoofsponsor van de Superprestige. Zij zenden dan ook alle wedstrijden van deze Superprestive live uit op tv en per live stream. Hiervoor moet je echter een abonnement bij Play Sports hebben om de veldrit te volgen. Dit in tegenstelling tot voorgaande Cyclocross ritten die tot het beperkte aantal Superprestigewedstrijden dat door Sporza live op de televisie en website werd uitgezonden, behoorden. Sporza zendt enkel een uitgebreide samenvatting van de veldrit uit op tv.

Om alsnog gratis de livestream van de Cyclocross Ruddervoorde 2021 vanaf start tot einde te kunnen volgen, bekijk je hier de gratis live stream. Zo mis je niks van de start tot de finish van dit onderdeel van de Superprestige Cyclocross.

Livestream veldrijden vandaag

Om niks te missen van de Cyclocross Ruddervoorde bekijk je hier gratis de livestream, waardoor je de veldrit live op een computer, smartphone of tablet kunt volgen. Hierdoor heb je geen abonnement nodig en kun je zonder haperingen je favoriete veldrit gratis bekijken. Bekijk dus hier de livestream veldrijden en supporter voor je favoriete coureur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here