Bekijk hier de live stream van de Ruddervoorde Veldrijden Superprestige 2019. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden en bekijk gratis en live online de veldrit van Ruddervoorde. In de beginjaren was het slechts een kleine veldrit, wat in het verleden het B-cross heette. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream en bekijk gratis online de Ruddervoorde Superprestige Veldrijden gratis online.

alternatieve stream

Programma Veldrijden Ruddervoorde Superprestige

Programma veldrit Ruddervoorde: 3 november 2019
10u30: Nieuwelingen
11u50: Junioren
13u40: Dames Elite
15u00: Heren Elite (profs) en Beloften (U23)

Bekijk hier de live stream van de Ruddervoorde Veldrit. Het is de eerste veldrit van Mathieu van der Poel. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de Ruddervoorde Superprestige gratis en voor niets online.

Deelnemers aan de Veldrit in Ruddervoorde

1. POEL Mathieu van der
2. AERTS Toon
3. VANTHOURENHOUT Michael
4. SWEECK Laurens
5. HAAR Lars van der
6. HERMANS Quinten
7. KESSEL Corné van
8. VERMEERSCH Gianni
9. ISERBYT Eli
10. MEISEN Marcel
11. SOETE Daan
12. POEL David van der
13. ADAMS Jens
14. NIEUWENHUIS Joris
15. MERLIER Tim

MIs niks van de veldrit Ruddervoorde live stream en bekijk hier online!

MIs niks van de live stream en bekijk gratis online de Ruddervoorde live stream. De rit wordt gereden op 3 november 2019 vanaf 15:00 uur. Mis niks en bekijk gratis op je mobiel, tablet laptop of op elk ander device. Zo hoef je niks te missen en kun je gratis live online kijken naar het veldrijden. De wedstrijd wordt gereden in België in Ruddervoorde, waar onder andere Nederlanders en Belgen mee zullen strijden. Mis niks en bekijk gratis en voor niets online.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here