Livestream Superprestige Gieten Cyclocross 2020

0
1822

Livestream Superprestige Cyclocross Gieten 2019. Bekijk hier de live stream van het veldrijden in Gieten van zondag 11 oktober 2020 Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier de Telenet Superprestige Cyclocross gratis en voor niets online. Zorg dat je niks hoeft te missen van de Superprestige en bekijk hier gratis live online de match van de wedstrijd live!

Alternatieve live stream
alternatieve stream 2

Het is de 45e editie van de Superprestige, dan ook de eerste race van het seizoen. Zorg daarom dat je niks hoeft te missen van dit Veldrijden kampioenschap en zorg dat je niks hoeft te missen live gratis online! De cyclocross in Gieten wordt al gehouden sinds 1989 en daarom is het een speciaal onderdeel binnen het veldrijden. Het is de superprestige waar je via Telenet de match kunt kijken, maar als je geen abonnement hebt, dan kun je gratis online zonder registratie bij ons naar de Superprestige kijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis live de superprestige Gieten Cyclocross 2020 live online!

De livestream komt zo snel mogelijk online

Programma Superprestige Gieten

Programma
16u00: Dames Elite
17u15: Heren Elite (profs) en beloften (U23)

Vanaf 17:15 uur volgen we de Heren Elite live op via deze live stream. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier gratis en live de stream van de match in de Gieten Superprestige Cyclocross.
Zorg dat je niks hoeft te missen van de superprestige, de eerste wedstrijd van dit nogal rare seizoen natuurlijk in de Superprestige. Je volgt de matches van de Veldrijders gratis bij ons online. De Binckbank Tour wordt nu nog gereden door Mathieu van der Poel, waardoor hij nog niet meerijdt in de Superprestige Gieten Cyclocross 2020. Dit is een aderlating, maar toch kun je genieten van het veldrijden gratis live online door de livestream Cyclocross Gieten online bij ons te bekijken in het veldrijden.

Deelnemers / Startlijst Gieten Superprestige

2. Toon Aerts
3. Michael Vanthourenhout
4. Laurens Sweeck
5. Lars van der Haar
6. Quinten Hermans
7. Corné van Kessel
8. Gianni Vermeersch
9. Eli Iserbyt
10. Marcel Meisen
11. Daan Soete België
12. David van der Poel
13. Jens Adams
14. Joris Nieuwenhuis
15. Tim Merlier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here