Livestream Veldrijden Aardbeiencross Merksplas 2021 Superprestige

0
3

Bekijk hier de live stream van de Aardbeiencross Merksplas. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de Aardbeiencross Merksplas en volg hier gratis het veldrijden online. Het is de Superprestige die je online kunt bekijken die gehouden wordt op zaterdag 20 november 2021. Bekijk hier gratis de stream van de Aardbeiencross, die tegenwoordig de Merksplas cyclocross wordt genoemen. Deze cross is onderdeel van de Superprestige veldrijden.

De voorloper van de veldrit is de Aardbeiencross. De eerste editie van deze race werd gehouden in 1987. Toen werd de eerste editie gewonnen door de jonge Wim Lambrechts, die komt uit Hoogstraten. Als eerbetoon werd later ook de rit soms wel Herdenkingsprijs genoemd. Dit komt doordat hij is overleden op zijn 25e verjaardag tijdens een mountainbikewedstrijd in Overijse.

Livestream Superprestige veldrijden

Naast de wereldbeker, wordt er jaarlijkse ook in de Superprestige gereden. Deze wedstrijden zijn ook zeer belangrijk in het kampioenschap en wordt ook door enorm veel mensen bekeken. Hierin zien we dat Telenet de races organiseert, een Belgische teleconprovider. Mathieu van der Poel heerst in deze klasse en zorgt er voor dat hij altijd goed is in de Superprestiges die er gereden worden.

Programma Aardbeiencross Merksplas 2021

  • 11u45: Junioren
  • 13u40: Dames Elite
  • 15u00: Heren Elite (profs) en Beloften (u23)

Bekijk hier de uitslagen van vorig seizoen in de Telenet Superprestige. Al deze wedstrijden zijn ook live en gratis bij ons te volgen via de live stream veldrijden. Bekijk hier al het veldrijden gratis online en bekijk hier ook welke racers de wedstrijden hebben gespeeld. Ongelooflijk maar waar, maar Mathieu van der Poel heeft vorig jaar alle Superprestiges gewonnen, waardoor de sport eigenlijk niet meer zo leuk lijkt als dat het is. Mathieu wint altijd en was daarmee ook de verdiende overwinnaar van het veldrijden. Gratis en live online bekijk je alle wedstrijden, zodat je Mathieu of een andere rijder kan aanmoedigen om het kampioenschap te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here