Livestream veldrijden Fayetteville Wereldbeker 2021

0
6

Bekijk hier de live stream van het veldrijden van 13 oktober 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van de woensdag veldrit in de avond in de USA, gereden in Fayetteville waar je online naar kunt gaan kijken. In de Amerikaanse plaats Fayetteville wordt er jaarlijks in het begin van het seizoen een veldrit gereden. Deze wordt gehouden in de Telenet UCI Wereldbeker. Veel wereldtoppers zullen aan de start verschijnen van deze altijd bijzondere jaarlijkse veldrit in Amerika. Zorg dat je er niks van hoeft te missen en bekijk hier gratis live de cyclocross van Fayetteville gratis online.

De wedstrijd in Fayetteville wordt in het seizoen 2021-2022 verreden op woensdag 13 oktober 2021. In het verlengde daarvan worden ook wereldbekerveldritten verreden in Fayetteville, Arkansas (13 oktober 2021) en Iowa City (17 oktober 2021).

Deelnemers Waterloo Veldrijden 2021

Ook bij de mannen is de cross in Fayetteville een goede graadmeter: Eli Iserbyt zette die cross op imponerende wijze naar zijn hand en geldt ook in Fayetteville als kanshebber nummer één. Michael Vanthourenhout en Quinten Hermans mochten mee op het podium en zullen ook woensdag tuk zijn op de zege.

Lars van der Haar (vierde), Ryan Kamp (achtste) en Corné van Kessel (tiende) hielden in Waterloo de Nederlandse eer hoog en zullen ook in de tweede Amerikaanse Wereldbekercross hopen op een plek bij de besten. Op een goede dag is een plek op het podium zelfs mogelijk.

Programma Veldrijden Fayetteville 2021

Vanaf ongeveer 21:00 uur kunnen we de mannenwedstrijd bekijken vanuit Nederland en België. Zo zorg je dat je niks hoeft te missen van de veldrit in Waterloo en kun je gratis live online kijken naar dit Amerikaanse evenement live Tijden (woensdag 13 oktober 2021)
Start vrouwen: 12.30 uur (19.30 uur Nederlandse tijd)
Finish vrouwen: 13.30 uur (20.30 uur Nederlandse tijd)
Start mannen: 14.00 uur (21.00 uur Nederlandse tijd)
Finish mannen: 15.15 uur (22.15 uur Nederlandse tijd)

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

Cyclocross livestream

In België wordt er gesproken over cyclocross live stream. De cyclocross zijn de top wedstrijden in het veldrijden en daar hoef je niks van te missen. Het veldrijden vandaag bekijk je gratis live online via onze website, waardoor je er niks van hoeft te missen en gratis live online de Wereldbeker, Ethias Cross en andere ritten online kunt bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here