Livestream veldrijden Gieten Cyclocross Superprestige 2021

0
2

Bekijk hier de live stream van de Gieten veldrijden Superprestige van zondag 3 oktober 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden en bekijk hier gratis live online de veldrit van Gieten Cyclocross. Zo hoef je niks te missen van de mannen die gaan veldrijden in de Telenet gesponsorde veldrit van Gieten, de eerste échte test in het klassement van de superprestige.

Het belooft echt regenachtig veldritweer te worden, een geweldige zondag om samen naar de Superprestige van Gieten te gaan kijken. Het is de enige SUperprestige die buiten België wordt gereden dit seizoen. Helaas kun je het niet via TV bekijken, maar moet je op zoek naar een live stream en dus bij ons gratis live online bekijken.

Deelnemers Gieten Cyclocross Superprestige

2. Eli Iserbyt (Bel)
3. Laurens Sweeck (Bel)
4. Lars v.d. Haar (Ned)
5. Quinten Hermans (Bel)
6. Corné van Kessel (Ned)
7. Ryan Kamp (Ned)
8. K.N. Kuhn (Zwi)
9. Pim Ronhaar (Ned)
11. Jens Adams (Bel)
12. David v.d. Poel (Ned)
13. Niels Vanderputte (Bel)
14. Mees Hendrikx (Ned)
15. Timo Kielich (Bel)
16. Tom Meeusen (Bel)
17. Thibau Nys (Bel)
18. Dieter Sweeck (Bel)

Programma veldrijden Gieten 3 oktober 2021:

  • 12u00 2e jaars nieuwelingen
  • 12u02 1ste jaars nieuwelingen
  • 12u50 Junior-dames
  • 12u52 Nieuwelingen meisjes
  • 14u15 Junioren
  • 16u00 Dames Elite
  • 17u45 Heren Elite (profs) en beloften

Livestream Gieten Superprestige 3 oktober 2021 bij Telenet

Telenet is de zender in België die er voor zorgt dat je online naar het veldrijden gaat kunnen kijken. Vandaag live stream veldrijden van de Superprestige Telenet in Gieten wordt dan ook uitgezonden op Telenet Play Sports. Een samenvatting van de race kun je bekijken op VTM, maar als je live wilt kijken moet je een abonnement hebben van Telenet Play Sports. Heb je dit niet, dan moet je online op zoek naar een live stream van de Superprestige in Gieten.

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

Cyclocross livestream

In België wordt er gesproken over cyclocross live stream. De cyclocross zijn de top wedstrijden in het veldrijden en daar hoef je niks van te missen. Het veldrijden vandaag bekijk je gratis live online via onze website, waardoor je er niks van hoeft te missen en gratis live online de Wereldbeker, Ethias Cross en andere ritten online kunt bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here