Livestream Veldrijden GP Sven Nys Baal 2021

0
206

Bekijk hier de live stream van de Veldrit in Baal – de Grote Prijs van Sven Nys op 1 januari 2021 gratis live online via deze stream. Gelukkig nieuwjaar iedereen! Op deze eerste dag van hopelijk een goed 2021 gaan we beginnen met de GP Sven Nys in Baal 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden en bekijk hier gratis live de veldrit van Sven Nys Baal 2021 live online. Het is de rit die je niet wilt missen en de match waarin de toppers in het veldrijden het tegen elkaar opnemen in de Ethias Cross in Baal van Sven Nys.

Livestream Ethias Cross veldrijden

Naast de wereldbeker, wordt er jaarlijkse ook in de Ethias Cross gereden. Deze wedstrijden zijn ook zeer belangrijk in het kampioenschap en wordt ook door enorm veel mensen bekeken. Hierin zien we dat Telenet de races organiseert, een Belgische telecomprovider. Mathieu van der Poel heerst in deze klasse en zorgt er voor dat hij altijd goed is in de Ethias Cross die er gereden worden.

 01 januari 2021: Baal – X²O Trofee

Ook Mathieu van der Poel zal meerijden in de Sven Nys Cup, de grote prijs van Sven Nys op 1 januari 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de live stream van de rit van Sven Nys online!

Programma en uitslagen in de Ethias Cross veldritten

Bekijk hier de uitslagen van vorig seizoen in de Telenet Ethias Cross. Al deze wedstrijden zijn ook live en gratis bij ons te volgen via de live stream veldrijden. Bekijk hier al het veldrijden gratis online en bekijk hier ook welke racers de wedstrijden hebben gespeeld. Ongelooflijk maar waar, maar Mathieu van der Poel heeft vorig jaar alle Ethias Cross gewonnen, waardoor de sport eigenlijk niet meer zo leuk lijkt als dat het is. Mathieu wint altijd en was daarmee ook de verdiende overwinnaar van het veldrijden. Gratis en live online bekijk je alle wedstrijden, zodat je Mathieu of een andere rijder kan aanmoedigen om het kampioenschap te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here