Livestream veldrijden Hexia Cyclocross Gullegem 2022

0
20

De Cyclocross Gullegem zal op dinsdag 4 januari 2022 plaatsvinden: dé jaarlijkse veldrit van West-Vlaanderen. Sinds 2019 is de Cyclocross van Gullegem een A-cross, waardoor er ook talrijke professionals aan de start van deze veldrit zullen staan. Bekijk deze populaire, West-Vlaamse Hexia Cyclocross veldrit te Gullegem op dinsdag 4 januari 2022 via deze gratis online live stream van HD-kwaliteit met Nederlandse en Vlaamse commentaren!

Programma Hexia Cyclocross Gullegem 2022

Ook dit jaar zullen er verschillende doelgroepen deelnemen aan de veldrit te Gullegem. Zo kun je behalve de veldrit van de Elite Mannen, ook de Junioren Vrouwen, Junioren Mannen, Beloften Mannen en Elite Vrouwen bekijken via onze gratis online live stream. Bekijk het programma hier:

TijdstipVeldrit
10:30Junioren Vrouwen
11:30G-Cyclocross (BK)
12:40Junioren Heren
13:45Elite Vrouwen
15:00Elite Mannen + U23

Parcours Hexia Cyclocross Gullegem 2022

Het parcours van Gullegem staat bekend, omdat het – afhankelijk van de weersomstandigheden – een zeer zware moddercros kan worden. Is het echter droog? Dan wordt het een goed berijdbare weidecross. Hou die weersvoorspellingen dus in de gaten! Het parcours van de Cyclocross Gullegem 2022 is maar liefst 2850 meter lang en bevat verschillende bruggen, een wasbord, een hellingszone, een heuvel en een brug met trappen! De start én finish bevinden zich tussen de Heulestraat en de Europalaan in Gullegem.

COVID-situatie bij Cyclocross Gullegem 2022

Wegens de huidige coronamaatregelen zal de vijfde editie van de Hexia Cyclocross plaatsvinden zonder publiek, doch met het volledige wedstrijdprogramma. Hierdoor kan onder andere het kampioenschap G-cyclocross plaatsvinden, een wedstrijd voor personen met een beperking. Ondanks dat je deze veldrit te Gullegem dus niet in real life kunt bekijken, is het wel mogelijk om elke minuut van de veldrit te volgen via onze gratis online live stream van HD-kwaliteit met Nederlandse én Vlaamse commentaren!

Winnaars Hexia Cyclocross Gullegem

De Cyclocross Gullegem is pas sinds 2019 een A-cross waarin professionals van start gaan. Hierdoor was het een nationale b-cross, waar geen elite heren aan de start stonden. In 2019 pakte Mathieu van der Poel de zege. In 2020 – toen het voor het eerst een tv-cross was – won hij opnieuw en werd Michael Vanthourenhout tweede. Ook in 2021 ging de zege naar – jawel – Mathieu van der Poel. Welke renner zal er deze editie van de Cyclocross Gullegem met de winst vandoor gaan? Ontdek het via onze gratis online live stream en mis geen enkel moment van deze spannende veldrit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here