Bekijk hier de live stream van de wedstrijd in het veldrijden in Kortrijk. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de Caps Urban Cross 2020 LIVE! Het is de race die gehouden wordt in Kortrijk op zaterdag 28 november 2020 die je zeker niet wilt missen. De West-Vlaamse veldrit is onderdeel van het wereldkampioenschap en wil je zeker niet missen en check je gratis live online via onze website. Het is onderdeel van de H20 Trofee Veldrijden en dus een zeer belangrijke rit voor de komende maanden.

Alternatieve live stream
alternatieve stream 2

Het Parcours van Urban Cross 2020

Het parcours van deze cyclocross bevindt zich nabij het centrum van Kortrijk. De start is vlakbij de Groeningebrug, aan de westelijke oever van de rivier de Leie. Een mooi parcours afgelegd, waarbij ze eerst over de oever van de Leie rijden en dan vervolgens door een zandbak moeten gaan komen bij ‘Buda Beach’. Vervolgens rijden ze over de Collegebrug terug naar de westelijke oever van de Leie, waar ze diverse lussen in het Albertpark rijden. De finish van deze cyclocross is op de Groeningebrug. Het parcours van deze veldrit heeft een lengte van circa 3 kilometer.

Wedstrijden op het programma:

 • 13u45: Dames Elite
 • 15u00: Heren Elite (profs)
Deelnemers Urban Cyclocross Kortrijk 2020: startlijst met rugnummers, heren elite (profs)
1. ISERBYT, Eli
2. SWEECK, Laurens
3. AERTS, Toon
4. VANTHOURENHOUT, Michael
5. HAAR, Lars van der
6. HERMANS, Quinten
7. KESSEL, Corné van
8. ORTS, Felipe
9. KAMP, Ryan
10. WHITE, C.W.

Wout van Aert veldrijden 2020: zijn eerste rit van het jaar!

Groot nieuws! Want Wout van Aert zal zijn eerste veldrit van 2020 gaan rijden. Hij keert terug uit het wielrennen en zal zijn best doen om ook hier weer het goud op te gaan halen. De afgelopen jaren waren hij en Mathieu van der Poel altijd de beste renners in de live stream voor de Kortrijk Urban Cross, en deze keer zal Mathieu niet mee doen, maar Wout wel! Zorg dat je niks mist en check de gratis live stream van de veldrit in Kortrijk hier live online!

Voorgaande editie: uitslag veldrit Kortrijk Urban Cross 2019

 1. Mathieu van der Poel (Ned) in 1u04’14”
 2. Tim Merlier (Bel) op 27 sec.
 3. Toon Aerts (Bel) z.t.
 4. Corné van Kessel (Ned) 28″
 5. Eli Iserbyt (Bel) 30″
 6. Michael Vanthourenhout (Bel) 31″
 7. Lars van der Haar (Ned) 32″
 8. David van der Poel (Ned) 48″
 9. Jim Aernouts (Bel) 49″
 10. Tom Meeusen (Bel) z.t.

Samenvatting live stream Veldrijden Kortrijk 2019 hieronder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here