Livestream Veldrijden Maldegem 2020 Ethias Cyclocross

0
308

Bekijk hier de live stream van de Maldegem 2020 Ethias Cyclocross en zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden. Bekijk hier gratis en voor niets en zorg dat je de hele wedstrijd bij ons kunt gaan bekijken. We zenden de gehele match gratis voor jou uit en zodat je niks hoeft te missen. Op woensdag 5 februari 2020 wordt de wedstrijd gereden in Maldegem. Het is de Ethias Parkcross, zo wordt hij ook wel genoemd namelijk. De Brico Cross in Maldegem kun je live online bekijken hier!

Het is een rit die gereden wordt doordeweeks, dat is niet de meest gewone zaak ter wereld. Al jaren wordt de Parkcross in Maldegem gereden en ook dit jaar is het weer feest! Mis niks en klik op de link hierboven om de stream van de wedstrijd van 5 februari 2020 te bekijken!

Programma Parkcross Maldegem 2020 op 5 februari

11u00 Masters B & C
12u00 Amateurs en Masters A
13u45 Dames Elite
15u00 Heren Elite (profs) en Beloften (U23)

Winnaar voorgaande editie van de Parkcross in Maldegem 2020

Mathieu van der Poel (Ned)
Michael Vanthourenhout (Bel)
Toon Aerts (Bel)
Lars van der Haar (Ned)
David van der Poel (Ned)
Eli Iserbyt (Bel)
Michael Boros (Tsj)
Wout van Aert (Bel)
Tom Meeusen (Bel)
Felipe Orts (Spa)

Zoals gewoonlijk, wist Mathieu van der Poel de Parkcross van 2019 te wonnen. Het is de Maldegem 2020 cross die je zeker niet gaan missen en die je hier online kunt gaan bekijken samen. De Brico Cross is gelukkig ook te bekijken in Nederland en in België. Dat is het voordeel van de Cyclocross streams die je hier bij Brico Cross kunt bekijken. Mis niks en klik op de link om deze te zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here