Bekijk hier de live stream van de wedstrijd in het veldrijden van Nommay 2020. Het is de Worldcup Cyclocross van 2020 en je hoeft er niks van de te missen. Op 19 januari 2020 wordt er een wedstrijd gereden in het traditionele Frankrijk. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd in het veldrijden van Nommay en bekijk gratis en voor niets live online hier! Het is de UCi Wereldbeker veldrijden, waar er dit seizoen al verschillende wedstrijden van gespeeld zijn. Mis niks en klik hier op de link om de live stream van de wedstrijd te bekijken in Nommay.

Programma Wereldbeker Cyclocross Nommay op 19 januari 2020

10u00 Junioren
11u10 Beloften (Espoirs/U23)
13u30 Dames Elite
15u00 Heren Elite (profs)

Wereldbeker veldrijden Nommay Live!

Al sinds 1993 wordt er UCI World Cup Cyclocross gereden. Al die jaren wordt er een wedstrijd gereden in Frankrijk. Zo wordt er een match gereden in Nommay, maar soms ook in pontchâteau of in Roubaix, waar ook Parijs-Roubaix gehouden wordt. Deze veldrit in Nommay wordt al jaren gehouden en is dan ook een daverend succes elke week. Mis niks en bekijk de live stream van het veldrijden in het Franse Nommay gratis en live hier online!

Nederlandse selectie World Cup Cyclocross Nommay 2020

Heren Elite: Corné van Kessel, Lars van der Haar, Joris Nieuwenhuis, David van der Poel, Sieben Wouters, Stan Godrie, Gosse van der Meer en Maik van der Heijden.

Belgische selectie World Cup Cyclocross Nommay 2020

Heren Elite: Toon Aerts, Eli Iserbyt, Michael Vanthourenhout, Laurens Sweeck, Quinten Hermans, Jim Aernouts, Jens Adams, Vincent Baestaens, Thijs Aerts, Tim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here