hier de live stream van het Veldrijden in Zonhoven van zondag 8 december 2019 in Zonhoven. Zorg dat je niks hoeft te missen van deze spannende veldrit en bekijk hem gratis en voor niets live bij ons online. Het is de Zonhoven veldrit die nergens anders te zien is dan alleen online, waardoor je bij ons gratis live de wedstrijd zal kunnen volgen. Het wordt ook wel de Cyclocross van Zonhoven genoemd en dat is de veldrit die jij graag zou willen zien. Mis niks, bekijk hier online en geniet van de wedstrijd live hier!

Al sinds 1958 wordt hier in Zonhoven de veldritten gereden elk jaar. Altijd in december wordt deze cyclocross in Zonhoven gereden, dus zorg ervoor dat je niks hoeft te missen van het veldrijden op zondag 8 december en bekijk hier gratis en voor niets live bij ons!

Programma van de GP Zonhoven op 8 december 2019

9u50: Nieuwelingen 1e jaars
10u35: Nieuwelingen 2e jaars
11u50: Juniores
13u40: Dames Elite
15u00: Heren Elite (Profs) en Beloften (U23)

Deelnemers aan de Cyclocross in Zonhoven 2019

Deelnemers Superprestige Cyclocross Zonhoven 2019: startlijst met rugnummers, heren elite (profs) en beloften
2. Aerts, Toon
3. Vanthourenhout, Michael
4. Sweeck, Laurens
5. Haar, Lars van der
6. Hermans, Quinten
7. Kessel, Corné van
8. Vermeersch, Gianni
9. Iserbyt, Eli
10. Meisen, Marcel
11. Soete, Daan
12. Poel, David van der
13. Adams, Jens
14. Nieuwenhuis, Joris
16. Meeusen, Tom
17. Aerts, Thijs
18. Cleppe, Nicolas
20. Wit, Edwin de

Zoals in de deelnemerslijst te zien, zal Mathieu van der Poel niet meerijden in deze veldrit van Zonhoven. Dit komt doordat hij op trainingsstage is en daardoor niet zal meerijden. Zijn broertje, David van der Poel, zal wel aan de start verschijnen en is dan ook 1 van de kanshebbers voor de titel deze rit. Mis niks van de live stream en bekijk hier de match cyclocross van Zonhoven gratis en voor niets online. Je kunt het veldrijden via je mobiel, tablet laptop of computer gratis live bij ons online kijken zonder registratie live stream.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here