Bekijk hier de live stream van het Wereldkampioenschap Veldrijden 2020 in Dübendorf. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd van het WK veldrijden kampioenschappen en zorg dat je gratis online de gehele rit kunt volgen. Zowel de mannen als de vrouwen kunnen hier aan de bak dit weekend in een spannend Wk veldrijden dat je gratis online kunt bekijken. De wedstrijd in het veldrijden wordt gehouden in Dubendorf in Zwitserland. Zorg dat je niks hoeft te missen van deze veldrit in Zwitserland en bekijk de gratis stream het hele weekend hier live! Zowel op zaterdag 1 als op zondag 2 februari worden de mannen en de vrouwen op de proef gesteld om hun kunsten te vertonen in het Wereldkampioenschap veldrijden.

Programma WK veldrijden 2020

Programma zaterdag 1 februari:
11u00 Junior-dames
13u00 WK Heren Beloften (U23)
15u00 WK Dames Elite

Programma zondag 2 februari:
11u00 Junioren
13u00 Dames Beloften (U23)
14u30 Heren Elite (profs)

Nederlandse selectie

Heren Elite (profs): Mathieu van der Poel, Lars van der Haar, Corné van Kessel, David van der Poel, Joris Nieuwenhuis en Stan Godrie.

Belgische selectie

Heren Elite (profs): Toon Aerts, Eli Iserbyt, Wout van Aert, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Tim Merlier en Quinten Hermans.

Gratis live de UCI worldcup Critérium International de Cyclo-cross

Deze rit wordt ook wel de UCi Worldcup genoemd en staat dan ook bekend als de belangrijkste rit van het seizoen. iedereen is gespannen om een goed resultaat neer te zetten voor zijn of haar land. Vooral Nederland en België gelden als kanshebbers voor de titel en daar hopen we dan ook voor!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here