hier de live stream van de Zilvermeercross in Mol. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier gratis de live stream van de wedstrijd in Zilvermeer. Zorg dat je niks hoeft te missen van het veldrijden in de zilvermeercross in Mol, de Cyclocross van dit weekend die je gratis en voor niets online wilt gaan bekijken. Zo hoef je niks te missen en kan je de live stream van het veldrijden in Mol gratis live online bekijken.

Programma Zilvermeercross live stream

9 – 10 recreatief rijden inkom betalen als deelname
11u00 junioren
12u45 Wold Champions Masters parade (de wereldkampioenen Masters en hun collega’s rijden 30 minuten over het parcours, geen competitie)
13u30 Dames
15u00 elite / U23

Gratis live Veldrijden Gavere zonder registratie

De veldrit van Zilvermeercross in Mol behoorde enige jaren tot een kleine groep diverse die ook door de Vlaamse publieke omroep VRT (Sporza) live op tv (en online via een gratis livestream) werd uitgezonden. In 2019 zenden zij deze cross echter niet meer live uit op tv (en ook niet per livestream). Hierdoor dien je deze via een live stream online te bekijken. Zet je laptop dus op deze pagina en klik op de link hierboven om de live stream van het veldrijden in Mol te bekijken, zorg dat je niks hoeft te missen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here