Livestream Zonhoven Veldrijden 2021 Cyclocross Superprestige Telenet

0
10

Bekijk hier de live stream van de Grote Prijs van Zonhoven van 24 oktober 2021. Deze topcross in de Belgische provincie Limburg bekijk je hier via de gratis online live stream!

Programma Cyclocross Zonhoven 2021

De Cyclocross Zonhoven 2021 is met ingang van 2021 onderdeel van de Telenet Wereldbeker Veldrijden en heeft als officiële naam de cross de GP Telenet. Doorgaans wordt de wedstrijd echter de Grote Prijs van Zonhoven (GP Zonhoven) genoemd, wat in het verleden de officiële naam van de veldrit was. Officieel noemt de organisatie het echter de Superprestige Cyclocross Zonhoven.

Maar welke veldritten staan er op zondag 24 oktober bij deze locatie op de planning?

  • 11u30: Junioren Mannen
  • 13u40: Elite Vrouwen
  • 15u05: Elite Mannen

Wil je nu niks missen van deze prestigieuze ritten? Bekijk dan hier de livestream van de Cyclocross Zonhoven van start tot finish!

Winnaars van de afgelopen jaren Cyclocross Zonhoven 2021

Sven Nys, de ‘Kannibaal van Baal’, is dé meest succesvolle coureur uit de historie van de Grote Prijs van Zonhoven met maar liefst vijf zeges. De afgelopen jaren konden onder andere ook Mathieu van der Poel en Wout van Aert zichzelf toevoegen aan de erelijst:

2010: Zdeněk Štybar (CZ)

2011: Niels Albert (BE)

2012: Sven Nys (BE)

2013: Sven Nys (BE)

2014: Kevin Pauwels (BE)

2015: Wout van Aert  (BE)

2016: Mathieu van der Poel (NL)

2017: Mathieu van der Poel (NL)

2018: Mathieu van der Poel (NL)

2019: Toon Aerts (NL)

2020: Afgelast (coronapandemie)

Welke coureur zal dit jaar zegevieren bij de Cyclocross Zonhoven? Door het coronavirus ging de veldrit van Zonhoven niet door in 2020, waardoor de spanning voor deze editie des te groot is!

Komt de Cyclocross Zonhoven live op TV?

In België wordt de GP van Zonhoven op 24 oktober 2021 live op tv uitgezonden door Telenet Play Sports, Proximus TV en Telenet Playtime.

Wil je echter deze veldrit  gratis en zonder haperingen op je computer, tablet of op je smartphone bekijken? Check dan deze gratis online livestream. Deze begint om circa 13u25, waardoor je de Grote Prijs Cyclocross van Zonhoven 2021 van start tot finish gratis via een livestream op het internet kunt bekijken!

Livestream veldrijden vandaag

Om niks te missen van de Cyclocross Zonhoven bekijk je hier gratis de livestream, waardoor je de veldrit in België én Nederland live op een computer, smartphone of tablet kunt volgen. Geen abonnement, betaalde televisiezenders of andere omslachtige zaken nodig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here