Livestream EK Handbal Mannen 2020 Noorwegen

Bekijk hier de live stream van het Europees Kampioenschap Handbal voor mannen in 2020 Noorwegen. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd en bekijk hier gratis live het EK Handbal 2020 voor mannen in Noorwegen. Het EK wordt gespeeld van donderdag 9 januari 2020 tot en met zondag 26 januari 2020 in Noorwegen. Bekijk hier de wedstrijden van de Nederlandse mannen in de groepsfase en wellicht ook in de volgende rondes zoals de kwartfinale, halve finale als de finale. Nederland speelt in Groep C tegen onder andere Duitsland, Spanje en Letland. Er wordt gespeeld in het Trondheim stadion in Noorwegen, dus geen tijdsverschil dit keer gelukkig!

alternatieve stream
alternatieve stream 2

Speelsteden Ek Handbal 2020 mannen

De speelsteden zijn Zweden (Stockholm, Malmö en Göteborg), Oostenrijk (Graz en Wenen) en Noorwegen (Trondheim). Er doen voor het eerst in de geschiedenis van het EK Handbal Heren 24 landenteams mee. In Göteborg, Graz en Trondheim staan er alleen wedstrijden op het programma in de voorronde (Preliminary Round). In Malmö en Wenen staan er naast voorronde-duels ook wedstrijden in de hoofdronde (Main Round) op de agenda.

Live Stream EK Handbal 2020 mannen via Ziggo Sports

Ziggo Sports heeft de totaalrechten voor deze live stream. Je kunt dit bekijken via de link hierboven waarmee je rechtstreeks Nederlands commentaar van het Europees Kampioenschap Handbal gratis en live online kunt bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van het EK zonder haperingen of dat je je hoeft te registreren voor de live stream. Dit is gratis zonder registratie en je kunt gewoon genieten van de live stream van het EK Handbal manenn 2020!

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van het EK Handbal in Noorwegen. De wedstrijden worden door de Oranje heren gespeeld over de gehele dag, dus je hoeft zeker niks te missen. Je kunt dit op je werk, thuis, en op elke andere manier bekijken doordat je gewoon overal online bent.

Livestream Ziggo Go App

Als je geen abonnement hebt op een livestream-app van Ziggo, dan kun je hier gratis naar de wedstrijd kijken. Je dient namelijk een abonnement te hebben bij Ziggo om op de Ziggo Go App te kijken. Dit is een gratis alternatief waarbij je je niet hoeft aan te melden of te registreren. Bekijk dus hier de stream van Handbal WK gratis live online!

livestream ek handbal mannen Noorwegen 2020

Programma EK Handbal 2020

Donderdag 9 januari:

Groep A:
18.15 uur: Wit-Rusland – Servië | Graz (Oostenrijk)
20.30 uur: Kroatië – Montenegro | Graz (Oostenrijk)

Groep C:
18.15 uur: Duitsland – Nederland | Trondheim (Noorwegen)
20.30 uur: Spanje – Letland | Trondheim (Noorwegen)

Zaterdag 11 januari:

Groep A:
16.00 uur: Kroatië – Wit-Rusland | Graz (Oostenrijk)
18.15 uur: Montenegro – Servië | Graz (Oostenrijk)

Groep C:
16.00 uur: Letland – Nederland | Trondheim (Noorwegen)
18.15 uur: Spanje – Duitsland | Trondheim (Noorwegen)

Maandag 13 januari:

Groep A:
18.15 uur: Montenegro – Wit-Rusland | Graz (Oostenrijk)
20.30 uur: Servië – Kroatië | Graz (Oostenrijk)

Groep C:
18.15 uur: Letland – Duitsland | Trondheim (Noorwegen)
20.30 uur: Nederland – Spanje | Trondheim (Noorwegen)

Deelnemende landen aan het EK 2020 handbal

Bosnië en Herzegovina, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Hongarije, IJsland, Kroatië, Letland, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Servië, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Oefenwedstrijden voorafgaand aan het EK

Vrijdag 3 januari
17.45 uur: Nederland – Tunesië

Zaterdag 4 januari
17.15 uur: Nederland – Oekraïne

Zondag 5 januari
16.00 uur: Nederland – Zwitserland