Livestream Finale WK Handbal Dames 2019 Japan

Bekijk hier de live stream van de finale van het Wereldkampioenschap Handbal van de Dames, 2019 in Japan. Zorg dat je niks hoeft te missen van dit prestigieuze handbaltoernooi dat gespeeld wordt in Japan. Bekijk hieronder de speeltijden en de tijden waarop de live stream van de Oranje handbalvrouwen en zorg dat je niks hoeft te missen van dit spectaculaire toernooi gespeeld in Japan!

alternatieve stream

Op zaterdag 30 november begint het handbaltoernooi voor vrouwen in Japan. De finale wordt gespeeld op zondag 15 december 2019 om 12:30 uur. We hopen natuurlijk dat de Oranje dames de finale zullen spelen. Er doen in total 24 landen mee aan dit WK dameshandbal, waar Nederland er 1 van is. Bekijk hier de tijden, de speelploegen en alle info op de live stream wk handbal dames 2019 in Japan.

Wedstrijden Nederlands vrouwen team WK handbal

Programma Nederland: WK handbal voor dames 2019, eerste ronde
Za. 30 november, 10u00: Nederland-Slovenië
Ma. 2 december, 7u00: Nederland-Angola
Di. 3 december, 7u00: Nederland-Cuba
Do. 5 december, 10u00: Nederland-Servië
Vr. 6 december, 12u30: Nederland-Noorwegen

Mis niks van de live stream van het Nederlands dames handbal team. Je ziet hierboven de tijden staan, op dat moment kun je hier op deze pagina naar de live stream van de wedstrijden kijken. Zorg dus dat je niks hoeft te misse en bekijk hier de live stream WK Handbal Dames 2019 in Japan gratis en voor niets!

Poules en indeling Wk Handbal 2019

Groep A
Nederland
Noorwegen
Slovenië
Servië
Cuba
Angolo

Groep B
Frankrijk
Duitsland
Denemarken
Brazilië
Zuid-Korea
Australië

Groep D
Roemenië
Montenegro
Hongarije
Spanje
Kazachstan
Senegal

Groep E
Rusland
Zweden
Japan
Argentinië
China
Congo (Kin.)

livestream wk handbal japan 2019

Live Stream Finale Wereldkampioenschap Handbal via Ziggo Sports

Ziggo Sports heeft de totaalrechten voor deze live stream. Normaal moet je een abonnement hebben voor het Wk Handbal op Ziggo te kunnen kijken, maar via ons is het gratis en voor niets door op de link hierboven te klikken. Je hoeft je geen zorgen te maken voor haperingen of dat je je moet registreren. Dit is gratis zonder registratie en je kunt gewoon genieten van de live stream van het WK Handbal 2019!

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van het Wk Handbal in Japan. De wedstrijden worden door de Oranje dames gespeeld vroeg in de dag, waardoor het kan zijn dat je op je werk bent of op school en dus niet live op TV kunt kijken. Hierdoor wil je de live stream via tablet, mobiel, computer of via een ander device live online bekijken. Zorg dat je niks mist en klik heirboven op de live stream om de wedstrijden van de Oranje dames online te bekijken.

Livestream Ziggo Go App

Als je geen abonnement hebt op een livestream-app van Ziggo, dan kun je hier gratis naar de wedstrijd kijken. Je dient namelijk een abonnement te hebben bij Ziggo om op de Ziggo Go App te kijken. Dit is een gratis alternatief waarbij je je niet hoeft aan te melden of te registreren. Bekijk dus hier de stream van Handbal WK gratis live online!