Livestream veldrijden Brussel X2O Badkamers Trofee 2022

0
13

Op zondag 13 februari 2022 vindt de vierde editie van de Brussels Universities Cyclocross plaats. De Soudal Brussels Universities Cyclocross is onderdeel van de X2O Badkamers Trofee en favoriet bij onder andere Mathieu van der Poel en Toon Aerts. Onder andere deze toppers zullen strijden om de X2O Badkamers trofee tijdens een manche door de campussen van de VUB en ULB, universiteiten in Brussel. Mis niks van dit spektakel en bekijk de Soudal Brussels Universities Cyclocross 2022 via onze gratis online live stream!

Programma Brussel X2O Badkamers Trofee 2022

Wegens de Coronapandemie vindt de Soudal Brussels Universities Cyclocross dit jaar plaats zonder publiek. Dit heeft ook te maken met de verleningen waarin de herexamens van de studenten op de VUB en ULB te maken hebben. Gelukkig kun je de verschillende ritten ook bekijken via onze gratis online livestream. Het programma op zondag 13 februari 2022 ziet er als volgt uit:

TijdstipVeldrit
11:00Mannen Junioren
12:00Mannen Beloften
13:45Vrouwen Elite
15:00Mannen Elite

Mis niks van deze manche en bekijk de Soudal Brussels Universities Cyclocross 2022 via de gratis live stream van HD-kwaliteit.

Parcours Soudal Brussels Universities Cyclocross 2022

Wat uniek is aan de Soudal Brussels Universities Cyclocross 2022, is het feit dat deze dwars over de campussen van de VUB (Vrije Universiteit Brussel) en de ULB (Université libre de Bruxelles) loopt. Door de hoogteverschillen is dit een zeer golvend parcours, vol spectaculaire afdalingen. Ook fietsen ze door een soort van amfitheater met allerlei treden. Het parcours is zeer uitdagend, zelfs voor de gevorderden onder de rijders!

Afgelopen winnaars Soudal Brussels Universities Cyclocross 2022

De Soudal Brussels Universities Cyclocross 2022 heeft slechts drie keer eerder plaatsgevonden. In 2019 en 2020 pakte Mathieu van der Poel de overwinning. Tijdens de laatste manche – in 2021 – was Toon Aerts te sterk voor Mathieu van der Poel en ging hij als eerste over de finish. Bij de Elite Vrouwen won Ceylin Del Carmen Alvarado maar liefst alle drie de keren deze spannende wedstrijd. Maar wie zal er deze editie met de overwinning vandoor gaan? Ontdek het via onze gratis online live stream. Ook volg je de voor- en nabeschouwingen van de Soudal Brussels Universities Cyclocross 2022 via deze live stream!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here