Livestream Veldrijden Ethias Cross Maldegem 2022

0
12

De Ethias Cross in Maldegem zal op zaterdag 5 februari 2022 van start gaan. Na het wereldkampioenschap is dit de allereerste cyclocross die zal plaatsvinden. De Parkcross Maldegem – de bijnaam van de Ethias Cross in Maldegem – zou normaal gezien op woensdag 2 februari 2022 plaatsvinden, maar is verzet naar zaterdag 5 februari 2022. Verschillende Belgische en Nederlandse toppers staan op de startlijst van deze veldrit, zoals Wout Van Aert, Michael Vanthourenhout en Toon Aerts. Mis geen moment van de Ethias Cross in Maldegem en bekijk de veldrit via onze gratis online live stream met Nederlands en Vlaams commentaar.

Programma Ethias Cross Maldegem 2022

Ook dit jaar zullen verschillende groepen deelnemers aan de start staan van de Parkcross Maldegem. Denk aan de Mannen Junioren en de Elite Vrouwen, maar uiteraard zullen ook de Elite Mannen deze veldrit rijden. Het programma ziet er als volgt uit:

TijdstipVeldrit
10:00Eerstejaars Nieuwelingen
11:00Tweedejaars Nieuwelingen
12:00Mannen Junioren
13:45Elite Vrouwen – Rectavit Ladies Cross
15:00Elite Mannen

Wil je geen seconde missen van de verschillende veldritten tijdens de Parkcross te Maldegem? Mis niks via onze gratis online live stream van de Ethias Cross Maldegem 2022 zonder haperingen!

Parcours Parkcross Maldegem 2022

De Ethias Cross in Maldegem wordt voor een groot deel verreden in het Sint Annapark, vernoemd naar de Heilige Anna. De omloop van de Parkcross is ongeveer 2600 meter. Afgelopen editie werd de veldrit niet in het Sint Annapark verreden, vanwege het coronavirus. Dit jaar kan de cyclocross omwille van het Covid Safe Ticket veilig en vlot verlopen in het Sint Annapark. Ook publiek zal dankzij dit ticket de veldrit veilig kunnen bekijken in het park. Wil je nu niet helemaal daarheen gaan of heb je geen zin om in de regen naar de Ethias Cross in Maldegem te kijken? Dan bekijk je de volledige Parkcross Maldegem via onze gratis online live stream met commentaar én zonder haperingen. Veel kijkplezier!

Afgelopen winnaars Ethias Parkcross Maldegem 2022

De Parkcross wordt al sinds 2007 georganiseerd. Er zijn dus veel verschillende winnaars te vinden op de erelijst van deze veldrit in Maldegem. Denk aan Sven Nys, Niels Albert en Kevin Pauwels. De erelijst van de Elite Mannen ziet er als volgt uit:

JaartalWinnaar
2013Bart Wellens
2014Sven Nys
2015Kevin Pauwels
2016Michael Vanthourenhout
2017Mathieu van der Poel
2018Laurens Sweeck
2019Mathieu van der Poel
2020Eli Iserbyt
2021Geen winnaar omwille van het coronavirus

Maar wie zal er dit jaar bij de Ethias Parkcross in Maldegem met het goud vandoor gaan? Er staan diverse (sub)toppers op de startlijst van deze spannende veldrit. Wie zal een plaatsje bemachtigen op de erelijst? Dat kun je ontdekken via onze gratis online live stream!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here