Livestream veldrijden Belgisch Kampioenschap Middelkerke 2022

0
15

Op 8 en 9 januari 2022 zal het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaatsvinden in het mooie plaatsje Middelkerke. Met deelnemers als Wout Van Aert, Toon Aerts en Michael Vanthourenhout is deze veldrit absoluut niet te missen. Deze zware veldrit op het Militair Domein van Middelkerke zal een machtsstrijd worden tussen alle Belgische toppers. Wil je op 8 en 9 januari 2022 niets missen van het Belgisch Kampioenschap veldrijden in Middelkerke? Bekijk dan hier elke minuut van de wedstrijd via de gratis online live stream met Nederlands en Vlaams commentaar!

Programma Belgisch Kampioenschap veldrijden Middelkerke 2022

Het Belgisch Kampioenschap veldrijden zorgt voor een weekend vol sportplezier. Op zaterdag 8 januari komen de vrouwen en de mannen Junioren aan bod. Op zondag 9 januari 2022 ziet het programma er als volgt uit:

TijdstipVeldrit
10:00Mannen 1ste jaars Nieuwlingen
11:00Mannen 2de jaars Nieuwelingen
13:45Mannen U23 Beloftes
15:15Mannen Elite

Mis niks van dit geweldig programma en bekijk elke rit via onze gratis online live stream!

Parcours Belgisch Kampioenschap veldrijden Middelkerke 2022

Een echte zandkliever: zo wordt het parcours van Middelkerke genoemd. Hier wordt het BK veldrijden 2022 gereden: het militair domein van Lombardsijde te Middelkerke. Het is een zeer natuurlijk parcours met een optelsom van zand, heuvels, wind en uiteraard de invloeden van eb en vloed. Er zijn maar liefst vier hellingen in de duien te tellen. Verder zijn er eigenlijk geen bruggen of balken: het is echt een natuurlijk parcours en wordt daarom ook het mooiste parcours in jaren genoemd.

COVID-situatie bij Belgisch Kampioenschap veldrijden Middelkerke 2022

Ondanks de hele coronasituatie zal het Belgisch Kampioenschap wel degelijk doorgaan gedurende de twee dagen. Dit zal helaas wel zonder publiek gebeuren, om de besmettingscijfers in te dammen. Normaal gezien komen er meer dan twintigduizend bezoekers naar de cross kijken. De organisatie van het BK Veldrijden is nog steeds in overleg met het Overlegcomité, omdat zij de hoop houden dat er – hetzij in beperkte mate – toch publiek toegelaten zal worden tot de veldrit. Gelukkig kun je de volledige koers bekijken via onze gratis online live stream van HD-kwaliteit met Nederlands en Vlaams commentaar.

Afgelopen winnaars Belgisch Kampioenschap veldrijden Middelkerke 2022

Hoe ziet de erelijst van dit strandspektakel eruit? Wel, we stellen de winnaars van de afgelopen jaren graag aan je voor:

JaartalRenner
2021VAN AERT Wout
2020SWEECK Laurens
2019AERTS Toon
2018VAN AERT Wout
2017VAN AERT Wout
2016VAN AERT Wout
2015VANTORNOUT Klaas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here