Livestream veldrijden Flandriencross Hamme X2O Badkamers Trofee 2022

0
12

De Flandriencross wordt jaarlijks gereden door veldrenners in het kader van de X2O Badkamers Trofee. Dit jaar wordt deze veldrit te Hamme op zaterdag 22 januari 2022 gereden. Deze veldrit werd voorheen de Bollekescross genoemd. De naam werd aangepast van Bollekescross naar Flandriencross als eerbetoon aan drievoudig Flandrien-winnaar Greg Van Avermaet. Hij is immers geboren en getogen in Hamme. Wil je niks van de Flandriencross te Hamme voor de X2O Badkamers Trofee 2022 missen op zaterdag 22 januari 2022? Bekijk dan onze gratis online live stream van HD kwaliteit!

Programma Flandriencross Hamme X2O Badkamers Trofee 2022

Op zaterdag 22 januari 2022 zullen verschillende groepen starten aan de Flandriencross te Hamme voor de X2O Badkamers Trofee 2022. Zo gaan niet enkel de Mannen Elite de veldrit rijden, maar komen ook de vrouwen aan bod. Het programma ziet er als volgt uit:

TijdstipVeldrit
11:00Mannen Junioren
12:10Mannen U23
13:45Vrouwen Elite
15:00Mannen Elite

Wil je niks missen van de verschillende ritten van de Flandriencross? Bekijk dan hier de gratis online live stream met Nederlandse en Vlaamse commentaar van HD kwaliteit!

Parcours Flandriencross Hamme X2O Badkamers Trofee 2022

De rit zal dus te Hamme plaatsvinden. Maar hoe ziet het parcours van de Flandriencross er precies uit? De start zal plaatsvinden bij de bekende, meer dan honderd jaar oude Mirabrug. De Flandriencross is verder een relatief traditionele cross: er zijn veel balkjes met stukken over bosgrond, weide en een bike-park. Er is dus zeer veel te beleven tijdens de Flandriencross. Mis geen moment en bekijk de veldrit via onze gratis online live stream van HD kwaliteit!

Afgelopen winnaars Flandriencross Hamme X2O Badkamers Trofee 2022

Deze bekende Flandriencross wordt al enorm lang verreden. Al sinds 2007 staat deze veldrit op het programma. Er zijn dus zeer veel verschillende afgelopen winnaars van de Flandriencross – oftewel de Bollekescross – te vinden. Denk aan Mathieu van der Poel, die de veldrit de afgelopen vijf keer won. Maar ook Wout van Aert, Niels Albert en Sven Nys gingen er met de winst vandoor. Wie zal dit jaar de Flandriencross te Hamme voor de X2O Badkamer Trofee 2022 winnen? Ontdek het via onze gratis online live stream!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here