Darts Live Stream

LIVESTREAM LINK!

Bekijk hier de gratis live stream van de dartswedstrijden van vandaag. Zorg dat je niks hoeft te missen van het darten vandaag op TV en bekijk hier gratis de live stream voor het darts van vandaag. Het is een vol programma en er komt veel darten op tv vandaag. Helaas zijn de rechten niet meer in handen van RTL, waardoor je geen RTL Darts meer kunt kijken. Tegenwoordig dien je hier een abonnement voor te hebben bij ViaPlay, maar wij hebben hier voor jou de live stream voor darts online die je gratis kan volgen! Zo hoef je nooit iets te missen van de wedstrijden van jouw favoriete dartspelers in de wereld en kijk je je ogen uit naar spannende wedstrijden in het darten vandaag op TV. Mis niks van de livestream darts gratis hier online!

Het darts 2022 – 2023 vindt plaats vanaf 15 december 2022 tot en met 3 januari 2023. Dit gebeurt in het Alexandra Palace in het mooie Londen. De titelverdediger is Peter Wright. Maar wie zal dit jaar de titel pakken? Ontdek het tussen 15 december 2022 en 3 januari 2023 via onze gratis online live stream van het darts 2022.

Gratis PDC Darts live stream online.

Vorig jaar won – zoals eerder gezegd – de Schot Peter Wright. Dit toernooi kent dé grootste prijzenpot in de wereld van de darts. Het bedrag voor de eindwinnaar? Dat is maar liefst £500.000. Het PDC darts wordt gezien als hét wereldkampioenschap voor profs. Phil Taylor heeft dit toernooi het vaakst gewonnen: maar liefst veertien keer. Onze Michael van Gerwen won echter ook reeds driemaal het PDC darts! Wie zal dit jaar de eindwinnaar worden? Ontdek het via onze gratis online live stream van het PDC darts!

Darten op TV vandaag

Het hele jaar door worden er dartswedstrijden gespeeld. Zo zijn er de WK’s, de EK’s, de World Matchplay’s.. De Premier League natuurlijk, maar ook de kleinere vloertoernooien waar je als liefhebber ook naar wilt kijken. Hieronder hebben we een overzicht voor je van het darten op TV vandaag. Een programma zodat je kunt zien wanneer je de live stream van Darts aan moet zetten. Het Programma darts vandaag bestaat uit enkele spannende wedstrijden, met natuurlijk ook een aantal Nederlanders aan de oche. Darts live volg je hier, voornamelijk de wedstrijden van de PDC darts live hebben we livestreams voor. De reden is dat deze veel populairder zijn dan de andere dartsbonden en hierdoor ook veel meer mensen naar deze live streams willen kijken. Het darten van vanavond op TV wordt weer een avondje met klassieke wedstrijden met onder andere Michael van Gerwen en toppers als Peter Wright en James Wade. Deze mannen draaien al jaren mee in de top van het darten en hebben ook de meeste fans opgebouwd. Hierdoor wil iedereen vanavond darts op TV kijken en hebben we een programma hieronder voor je gemaakt zodat je weet hoe laat het darten begint vanavond.

Programma darts vandaag

Hieronder zie je het programma van het darts vandaag. Het is eigenlijk het speelschema van de wedstrijden die je vandaag op TV kunt bekijken, maar natuurlijk ook via de darts live streams die we voor je hebben klaarstaan.

Darts live stream

Wil je online darts kijken? Wil je Online darts kijken? Het grootste toernooi van het jaar is natuurlijk het darts. Elke avond vanaf midden december tot over de jaarwisseling heen kun je kijken naar de grootste sterren in het darts die het tegen elkaar opnemen. Soms zelfs tot over 12-en kun je genieten van de darts live stream wedstrijden die worden uitgezonden. Voorheen kon je dit allemaal op RTL 7 live kijken, alleen kun je tegenwoordig helaas geen RTL 7 darts live meer kijken. De reden hiervan is dat de zender sinds tientallen jaren geen rechten meer heeft om darts uit te zenden. Deze zijn verkocht aan ViaPlay, waardoor je een abonnement moet hebben om darts live te kunnen bekijken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om PDC darts live te bekijken via buitenlands en Engels commentaar, maar dan mis je natuurlijk het commentaar van Jacques Nieuwlaat en Frank Visschraper. De mannen zijn met als Olav Mol in de Formule 1 al jarenlang verbonden aan de sport en daar kun je gewoon niet omheen. In elke huiskamer in Nederland zijn de stemmen van de mannen te horen in de decembermaand en straks ook bij de darts live stream als je online wilt gaan kijken naar het darten. Het volgende darts toernooi is die van darts 2022 / 2023, waar je de wereldsterren weer tegen elkaar in actie zult zien. Het programma van het darts kun je hierboven bekijken.

PDC darts live

Als we spreken over Darts Live Stream, dan spreken we eigenlijk direct over de PDC dartswedstrijden die we live online willen bekijken. Maar hoe komt het dat we eigenlijk alleen over de PDC spreken, en niet over de BDO? Vroeger in 1993 werd de BDO opgericht. Deze was destijds vooral in Nederland populair door de successen van de bekendste darter van Nederland, namelijk Raymond van Barneveld. Hij won daar 5 wereldtitels en besloot uiteindelijk om de overstap te maken naar de PDC. De reden hiervoor was dat er meer geld te verdienen was bij de PDC, omdat deze live streams van de PDC veel meer en veel vaker bekeken werden. Naast Barney, kozen ook Ted Hankey, Stephen BUnting, Steve Beaton en Jelle Klaassen er voor om de overstap te maken van de BDO naar de PDC. Dit is dan ook de reden dat de PDC darts live streams veel vaker bekeken worden.

Overzicht toernooien live stream darts

Hieronder vind je een overzicht van alle toernooien die er gespeeld worden in de PDC, waarvan natuurlijk de Premier League en het darts de grootste zijn. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de Grand Slam of Darts of de World Matchplay, waarin je ook landen teams hebt die het tegen elkaar opnemen. Zo speel je dan onder de vlag van je land en niet onder je persoonlijke titel.

 • William Hill World Championship
 • UK Open
 • World Matchplay
 • Champions League of Darts
 • The Masters
 • World Grand Prix
 • PDC World Youth Championship
 • European Championship
 • World Cup of Darts
 • Grand Slam of Darts
 • Premier League Darts
 • Players Championship Finals

Prijzengeld Darts 2022 / 2023

Dit jaar spreken we over een totale prijzenpot van 2,5 miljoen pond. De winnaar zal dit jaar 500.000 pond krijgen, tegenover 200.000 voor de verliezend finalist. We zien ook een 100.000 voor de halve finalisten en 50.000 voor kwartfinalisten. Als je er in de eerste ronde uit ligt, krijg je alsnog 7.500 overgemaakt, mooi toch?! Red je tot de tweede ronde dan ligt er £15.000 voor je klaar. De derde ronde is goed voor £25.000 en de vierde ronde voor £35.000.

Bekijk hier de live stream van alle darts evenementen ter wereld! Van het darts tot en met de World Matchplay. Van de Premier League tot en met de Masters en van het EK tot en met de wedstrijden in Ahoy: alle dartswedstrijden worden hier live uitgezonden en kun je bekijken met Nederlands commentaar! Zorg dus dat je niks hoeft te missen en check de live stream van de wedstrijden van het Darts live gratis en online.

Livestream Michael van Gerwen dartswedstrijden

Michael van Gerwen is momenteel de meest populaire darter in Nederland. Iedereen wil zijn livestreams bekijken en daarom zenden wij die ook voor je uit. Elke wedstrijd van de nummer 1 van de Wereld worden hier uitgezonden. Bekijk de live stream van Mighty Mike of MVG of Michael van Gerwen en zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijden van deze man uit Vlijmen.

darts live stream gratis vandaag online

Live darts stream gratis

Zoals bij iedereen wel bekend, liggen de rechten van het darten momenteel bij ViaPlay. De live darts stream gratis is dus niet meer van RTL, maar je dient nu een abonnement af te sluiten bij ViaPlay. Zij zorgen voor een live stream waar je de wedstrijden kan bekijken, maar hier moet je natuurlijk wel voor betalen. Echter, zijn er ook andere buitenlandse zenders die live darts streams hebben die gratis te bekijken zijn. het nadeel is dan wel dat je te maken hebt met buitenlands commentaar en niet meer het Nederlandse commentaar. Hierdoor kun je niet je gebruikelijke en vertrouwelijke commentaar horen van Jacques en Frank op RTL. Live darts stream gratis is dus niet meer zo vanzelfsprekend, waardoor wij een overzicht hebben gemaakt van de live streams die je online kunt bekijken in het darten. Zo kun je altijd online kijken of er aanbieders zijn die het darten voor jou uitzenden, waardoor je gratis kunt genieten van het welbekende pijltjesgooien online! Live darten kijken doe je via het overzicht van darts live streams van ons!

darts live stream gratis

Darts live stream free

Bekijk hier de pdc darts live en zorg dat je niks hoeft te missen van het live darten. Je kunt live darts stream gratis online bekijken via de streams die we hierboven voor je op een rij gezet hebben. Darten op TV vanavond = darten via een streampie kijken. De dartsprogramma 2022 kalender kun je hieronder vinden, zodat je nooit meer iets hoeft te missen van het PDC darts live stream gratis online. Is er darten vanavond op TV? Dan kun je dat vinden via het schema hier onder. Dart live stream gratis online volg je via de link hierboven of via sites waar darts op uitgezonden wordt, zoals op Hesgoal.

Hesgoal darts

Hesgoals darts is een website waar je ook de live streams van het darten kunt kijken. Zij hebben dan weliswaar een website waar je vervelende advertenties op te zien krijgt en waar je geen darts live stream zonder registratie kunt kijken, maar toch kun je de live darts stream gratis bekijken bij hen op de website. Live darten kijken doe je dus bij hen, het grootste aanbod dartstreams om darten live kijken te kunnen gaan doen. Want zeg nou eerlijk, wat is er nou leuker dan darten kijken met je beste vrienden?

Dartsprogramma 2022 kalender

Je wilt natuurlijk weten welke dartswedstrijd er gehouden worden dit jaar. Als je wilt darten kijken op TV, dan moet je wel het programma weten. Hierdoor hebben wij het dartsprogramma van vandaag, vanavond en de rest van het jaar voor je op een rij gezet. Hier kun je de livestream darts gratis bekijken en alle wedstrijden zien waar je ze kunt volgen. Zo hoef je niks te missen, kan je de live darts stream wedstrijden in je agenda zetten en lekker iedere avond genieten van top darts op je mobiel, laptop of tablet! Zo kun je natuurlijk zien of er darten op tv is vandaag en om welk toernooi dat dan precies gaat. Live stream TV darts kun je hier bekijken. Zo hebben we streams van YouTube waar ViaPlay soms de wedstrijden gratis uit gaat zenden, maar ook live tv stream van darts dat je online kunt bekijken. Live darten kijken doe je bij ons via een overzicht van de streams!

Januari
Ladbrokes Masters28-jan-22
Februari
Cazoo Premier League Night 13-feb-22
Players Championship 15-feb-22
Players Championship 26-feb-22
Cazoo Premier League Night 210-feb-22
ET2, ET3 Tour Card Holder Qualifiers11-feb-22
Players Championship 312-feb-22
Players Championship 413-feb-22
Cazoo Premier League Night 317-feb-22
Unicorn Development Tour 1-218-feb-22
Unicorn Development Tour 3-419-feb-22
Unicorn Development Tour 520-feb-22
Cazoo Premier League Night 424-feb-22
International Darts Open (ET1)25-feb-22
Maart
Cazoo Premier League Night 53-mrt-22
Cazoo UK Open4-mrt-22
Cazoo Premier League Night 610-mrt-22
German Darts Championship (ET2)11-mrt-22
Women’s Series 1-212-mrt-22
Women’s Series 3-413-mrt-22
Cazoo Premier League Night 717-mrt-22
ET4, ET5 Tour Card Holder Qualifiers18-mrt-22
Players Championship 519-mrt-22
Players Championship 620-mrt-22
Cazoo Premier League Night 824-mrt-22
Belgian Darts Championship (ET3)25-mrt-22
Cazoo Premier League Night 931-mrt-22
April
Players Championship 71-apr-22
Unicorn Challenge Tour 6-71-apr-22
Players Championship 82-apr-22
Unicorn Challenge Tour 8-92-apr-22
Players Championship 93-apr-22
Unicorn Challenge Tour 103-apr-22
Cazoo Premier League Night 107-apr-22
ET6, ET7 Tour Card Holder Qualifiers8-apr-22
Players Championship 109-apr-22
Players Championship 1110-apr-22
Cazoo Premier League Night 1114-apr-22
German Darts Grand Prix (ET4)16-apr-22
Cazoo Premier League Night 1221-apr-22
ET8, ET9 Tour Card Holder Qualifiers22-apr-22
Players Championship 1223-apr-22
Players Championship 1324-apr-22
Cazoo Premier League Night 1328-apr-22
Austrian Darts Open (ET5)29-apr-22
Women’s Series 5-630-apr-22
Mei
Women’s Series 7-81-mei-22
Cazoo Premier League Night 145-mei-22
European Darts Open (ET6)6-mei-22
Unicorn Development Tour 6-76-mei-22
Unicorn Development Tour 8-97-mei-22
Unicorn Development Tour 108-mei-22
Cazoo Premier League Night 1512-mei-22
Czech Darts Open (ET7)13-mei-22
Cazoo Premier League Night 1619-mei-22
European Darts Grand Prix (ET8)20-mei-22
Cazoo Premier League Play-Offs26-mei-22
Dutch Darts Masters (ET9)27-mei-22
Juni
Bet365 US Darts Masters3-jun-22
Unicorn Development Tour 11-123-jun-22
Unicorn Development Tour 13-144-jun-22
Unicorn Development Tour 155-jun-22
ET10, ET11 Tour Card Holder Qualifiers12-jun-22
Players Championship 1413-jun-22
Players Championship 1514-jun-22
Cazoo World Cup of Darts16-jun-22
Women’s Series 9-1025-jun-22
Women’s Series 11-1226-jun-22
Juli
European Darts Matchplay (ET10)1-jul-22
Players Championship 168-jul-22
Players Championship 179-jul-22
Players Championship 1810-jul-22
Players Championship 1911-jul-22
Unicorn Challenge Tour 11-1215-jul-22
Unicorn Challenge Tour 13-1416-jul-22
Betfred World Matchplay16-jul-22
Unicorn Challenge Tour 1517-jul-22
Augustus
ET12, ET13 Tour Card Holder Qualifiers2-aug-22
Players Championship 203-aug-22
Players Championship 214-aug-22
Players Championship 225-aug-22
Jack’s World Series of Darts Finals Tour Card Holder Qualifier6-aug-22
PalmerBet Queensland Darts Masters12-aug-22
PalmerBet New South Wales Darts Masters19-aug-22
Unicorn Development Tour 16-1719-aug-22
Unicorn Development Tour 18-1920-aug-22
Unicorn Development Tour 2021-aug-22
New Zealand Darts Masters26-aug-22
Women’s Series 13-1427-aug-22
Women’s Series 15-1628-aug-22
September
Hungarian Darts Trophy (ET11)2-sep-22
German Darts Open (ET12)9-sep-22
Jack’s World Series of Darts Finals16-sep-22
Unicorn Challenge Tour 16-1716-sep-22
Unicorn Challenge Tour 18-1917-sep-22
Unicorn Challenge Tour 2018-sep-22
Players Championship 2324-sep-22
Players Championship 2425-sep-22
Players Championship 2530-sep-22
Oktober
Players Championship 261-okt-22
BoyleSports World Grand Prix2-okt-22
Unicorn World Youth Championship Last 967-okt-22
Unicorn Development Tour 21-228-okt-22
Unicorn Development Tour 23-249-okt-22
Gibraltar Darts Trophy (ET13)14-okt-22
Unicorn Challenge Tour 21-2215-okt-22
Unicorn Challenge Tour 23-2416-okt-22
Players Championship 2722-okt-22
Players Championship 2823-okt-22
Cazoo European Championship27-okt-22
Women’s Series 17-1829-okt-22
Women’s Series 19-2030-okt-22

PDC Order of Merit 2021 / 2022

Je wilt natuurlijk wel weten waar onze helden in de Order of Merit staan in de competitie van het Darts. Zie hier de lijst met de mannen die op welke plek staan, met natuurlijk Michael van Gerwen bovenaan de lijst. Op basis van deze lijst worden ook de prioriteiten bepaald welke livestreams we uitzenden voor het darts. Bekijk dus de live stream darts hier op basis van de lijst hieronder!

PositionNameValue
1Michael van Gerwen£1,675,000
2Peter Wright£965,000
3Gerwyn Price£830,750
4Rob Cross£588,000
5Michael Smith£564,250
6Daryl Gurney£478,750
7Nathan Aspinall£475,250
8James Wade£453,750
9Gary Anderson£448,000
10Ian White£397,000

darts op tv vandaag live

Het darts kon je voorheen gewoon gratis bekijken via RTL7. Echter, tegenwoordig zijn de rechten verkocht aan ViaPlay, waardoor je geen livestream meer kan kijken van het darts. Gratis live stream PDC darts voor het Masterszit er dus niet meer voor je in. Online darts kijken kan nog wel, maar dan via de betaalde stream van ViaPlay. Zij hebben een darts live stream TV waar je de wedstrijden kunt volgen. RTL darts live gratis zit er niet meer bij. BBC darts stream kan nog wel, maar dan moet je een VPN live stream darts gebruiken om dit te kunnen volgen. Online darten kijken is tegenwoordig simpeler dan ooit! Je volgt de links op deze website en binnen een paar minuten kijk je al naar jouw favoriete spelers in de dartswereld.