Livestream Glory 77 Kickboxing

Gratis live stream Kickboxing Glory 77. Mis niks van het Glory Kickboxing evenement van 77 op zaterdag 30 januari 2021. Het is de gratis live stream van de Kickboxing Glory 77 en daar hoef je niks van te missen. 

Mini-toernooi tussen Rigters, Khbabez, Verhoeven en Gerges

Het wordt een mini viermanstoernooi tussen de spelers Levi Rigters, Tarik Khbabez, Hesdy Gerges en Rico Verhoeven. Dit zorgt ervoor dat de vechters sowieso 2 wedstrijden zullen moeten spelen om de titel te krijgen. Er wordt hier niet om de belt gespeeld, maar om de eer en de winnaar mag zich Heavyweight Tournament World Champion noemen.

Bekijk hier de live stream van Kickboxing Glory. Zorg dat je niks hoeft te missen van het kickboxing event en bekijk hier alle wedstrijden die gespeeld worden in de Kickboxing. Zo kun je ook kijken naar de Glory wedstrijden die we hier live uitzenden, met onder andere Rico Verhoeven natuurlijk als wereldkampioen van Kickboxing gala’s.

https://www.youtube.com/watch?v=1ZxfpmRXDGo

Glory 77: Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de Glory 77 Kickboxing wedstrijd tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi. Het is de confrontatie op zaterdag 19 december waar je zeker niks van wilt gaan missen. De twee toppers nemen het tegen elkaar op hier op de 19e van december, met daarnaast nog een mooi toernooi tussen vier zwaargewichten en de wereldtitelgevecht in het weltergewicht. De wedstrijd is alleen via live streams te bekijken en laat ons daar nou net gespecialiseerd in zijn! Bij ons vind je dus de live stream van de Glory 77 live stream gratis online op zaterdag 19 december 2020

Programma Glory 77

Natuurlijk ben je benieuwd naar het programma van de Glory 77, wij hebben alle wedstrijden voor jou op een rijtje gezet! Onder andere Levi Rigters neemt het in de eerste halve finale op tegen Marciano Bhugwandas, een Surinamer. De tweede halve finale gaat tussen een Kroaat en een Fransman in deze Glory 77. Ook die wedstrijden wil je gratis live online volgen natuurlijk, dus zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream Glory 77 gratis live online bij ons!

  • 1e halve finale zwaargewichttoernooi: Levi Rigters (Ned) – Marciano Bhugwandas (Sur)
  • 2e halve finale zwaargewichttoernooi: Antonio Plazibat (Kro) – Nordine Mahieddine (Fra)
  • Weltergewicht: Cédric Doumbé (Fra) – Karam Ghaji
  • Finale v.h. toernooi tussen de winnaar v.d. halve finales
  • Zwaargewicht: Badr Hari (Mar) – Benjamin Adegbuyi (Roe)

Livestream Verhoeven vs Gerges PPV (Pay Per View) gratis

We spreken hier over een debuut van de PPV-livestream. Het is het Pay per View gratis livestream principe dat nieuw geïntroduceerd wordt door Glory. Dit houdt in dat de live stream van de Glory 77 wedstrijden alleen maar via online te bekijken zijn en dat je moet betalen. Echter, hebben wij natuurlijk voor jou de live stream op het punt staan waar je hem gewoon gratis kunt kijken.

Gratis Glory 77 live stream

Als je toch gratis zou willen kijken, dan zorgen wij voor een link naar een live stream waar je de wedstrijd van Glory 77 gratis kunt bekijken. De wedstrijden in dit kickboxing worden namelijk niet op TV uitgezonden, waardoor je deze toch echt via het internet op je laptop, computer of desktop zult moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de PPV-livestream gala Glory 77, met o.a. Badr tegen Benny.

Glory 77 en coronavirus

De wedstrijden in de Glory 77 mogen gewoon doorgaan, ondanks het coronavirus. De reden is dat het gala evenement wordt gezien als topsport, en topsporters mogen hun werkzaamheden in deze lockdown gewoon hervatten. Dat is een opluchting voor alle Glory fans, omdat ze nu gewoon naar de live stream van de Glory 77 kunnen gaan kijken, met onder andere de stream van de wedstrijd tussen Benny en Badr Hari gratis live online bij ons!

https://www.youtube.com/watch?v=GpMxVVbjzF4
livestream glory 77 verhoven gerges
Levi Rigters – Tarik Khbabez Zaterdag 30 januari 2021 om 20:00 uur
Amsterdam
Johan Cruijff ArenA,
Rico Verhoeven – Hesdy Gerges Zaterdag 30 januari 2021 om 22:00 uur
Amsterdam
Johan Cruijff ArenA,