Livestream Glory 79 Kickboxing Rico Verhoeven – Ben Saddik Collision 3

Mis niks van de Glory 79 Kickboxing Gala van zaterdag 23 oktober 2021 in het stadion van het Gelredome, oftewel Collision 3 genoemd! Het is het derde titelgevecht van Rico Verhoeven, die het opneemt tegen Ben Saddik. In eerste instantie zou Rico het opnemen tegen Alistair Overeem, maar die heeft af moeten zeggen wegens een blessure. Hierdoor zal de Belg Jamal Ben Saddik het opnemen tegen Rico Verhoeven op de 23e van oktober. Vanaf 21:00 uur kun je het 79 Kickboxing Gala van Glory bekijken om 23 oktober 2021 en hoef je niks te missen gratis live online! Bekijk hier de live stream van Glory 79 Kickboxing, oftewel het 79e event van Glory dat gehouden wordt op zaterdag 23 oktober 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van Glory Kickboxing en bekijk hier gratis en live de wedstrijd van Glory. Het is Rico Verhoeven die het opneemt tegen Jamal Ben Saddik, de headline event van de avond.

20 EURO WELKOMSTBONUS BIJ INZETTEN GLORY!!!

Programma Glory 79

  • Verhoeven – Overeem
  • Ben Saddik – Adegbuyi
  • Abena – Maslobojev
  • Nabiyev – Jones
  • Koprivlenski – Gazani
  • Bayrak – Penaz
  • Duut – King
  • Baker – Ozcaglayan
  • Ulianov – Vidales

We zullen dit weekend onder andere Rico Verhoeven in actie zien, maar natuurlijk ook de verrassend goed spelende Nederlander Ben Saddik. Hij is namelijk de enige die Rico wist te verslaan acht jaar geleden en hierdoor ook degene kan zijn die Rico Verhoeven van zijn troon gooit. Het wordt een spannende avond, want we zullen de twee tegen elkaar zien spelen in het debuut van Ben Saddik in Glory. De Belgische Marokkaan krijgt de kans om de troon te pakken in het zwaargewicht en neemt het dus direct op tegen de King of Kickboxing. Ze stonden nog nooit eerder tegenover elkaar, maar hebben in het verleden al wel tegen elkaar getraind.

Bekijk hier de live stream van Kickboxing Glory. Zorg dat je niks hoeft te missen van het kickboxing event en bekijk hier alle wedstrijden die gespeeld worden in de Kickboxing. Zo kun je ook kijken naar de Glory wedstrijden die we hier live uitzenden, met onder andere Rico Verhoeven natuurlijk als wereldkampioen van Kickboxing gala’s.

Glory 79 Collision 3: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven neemt het op tegen Jamal Ben Saddik in deze Collision 3, oftewel Glory 79. Ben Saddik is vooral bekend van eerdere wedstrijden uit Glory en speelde hier in totaal 67 wedstrijden. Daarvan won hij er 47 in totaal. HIj werd aan de kant geschoven door de UFC, waardoor hij een contract heeft getekend bij Glory en daar direct aan Rico Verhoeven is gekoppeld. In totaal heeft Overeem al 10 wedstrijden in het kickboxen gespeeld, waarvan hij er 4 wist te verloren en de rest te winnen. Onder andere Badr Hari heeft hij al verslagen in het Kickboxen en neemt het nu dus op tegen Rico Verhoeven.

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de Glory 79 Kickboxing wedstrijd tussen Rico Verhoven en Alistair Overeem. Het is de confrontatie op zaterdag 23 oktober waar je zeker niks van wilt gaan missen. De twee toppers nemen het tegen elkaar op hier op de 23e van oktober, met daarnaast nog een mooi toernooi tussen vier zwaargewichten en de wereldtitelgevecht in het weltergewicht. De wedstrijd is alleen via live streams te bekijken en laat ons daar nou net gespecialiseerd in zijn! Bij ons vind je dus de live stream van de Glory 79 live stream gratis online op zaterdag 23 oktober 2021

Livestream Verhoeven vs Overeem PPV (Pay Per View) gratis

We spreken hier over een volgende versie van de PPV-livestream. Het is het Pay per View gratis livestream principe dat nieuw geïntroduceerd wordt door Glory. Dit houdt in dat de live stream van de Glory 79 wedstrijden alleen maar via online te bekijken zijn en dat je moet betalen. Wij hebben voor jou een stream link staan waar je de pay per view glory kickboxing 79 live kan gaan kijken!

Als je toch gratis zou willen kijken, dan zorgen wij voor een link naar een live stream waar je de wedstrijd van Glory 79 gratis kunt bekijken. De wedstrijden in dit kickboxing worden namelijk niet op TV uitgezonden, waardoor je deze toch echt via het internet op je laptop, computer of desktop zult moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de PPV-livestream gala Glory 79, met o.a. Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem.

livestream glory 79 Verhoeven Overeem
Antonio Plazibat – Adegbuyi
Arnhem
Gelredome,
Rico Verhoeven – Ben Saddik
Arnhem
Gelredome,