Livestream Glory 81 Kickboxing Ben Saddik Benjamin Adegbuyi

Bekijk hier de live stream van Glory 81, het evenement dat gehouden wordt in het Duitse Düsseldorf op 20 augustus 2022. Zorg dat je niks hoeft te missen van Glory 81 en bekijk hier gratis de wedstrijd van onder andere Ben Saddik die het opneemt tegen Benjamin Adegbuyi. Bekijk hier de live stream van Glory 80 live van Ben Saddik tegen Benjamin Adegbuyi en mis niks van de Glory 81.

Alternatieve live stream

Alternatieve live stream 2

Livestream Videoland Glory gratis

Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijden van Ben Saddik tegen Adegbuyi Glory 81 live stream. De wedstrijden van Glory worden namelijk bij Videoland uitgezonden. Wil je de livestream Videoland bekijken, dan kan dat op de website van Videoland waar je een abonnement moet hebben en dus gratis naar de Glory wedstrijden kunt kijken. Het is voor het eerst dat Glory van het PPV-livestream afstapt en er voor kiest om met Videoland in zee te gaan om de live stream van de wedstrijden uit te gaan zenden. Alle mensen die dus geen Videoland hebben zullen daar een abonnement moeten afsluiten om de live stream van Videoland Glory te bekijken.

Glory Streamen? Dat doe je dus via Videoland. Ze hebben voor de komende jaren een contract gesloten dat de Glory Kickboxing live streams te zien zijn bij Videoland, exclusief. Dit betekent dus dat je ze op geen enkele andere plek kunt bekijken en je dus een abonnement zult moeten afsluiten bij Videoland om de streams te kunnen bekijken. Een gratis Glory live stream zal er dus helaas niet in zitten als je geen Videoland abonnement hebt. Je zult er daar een moeten afsluiten om de live stream glory gratis te bekijken.

Programma Glory 81

  • Ben Saddik – Adegbuyi
  • Tavares – Maslobojev
  • Wisse – De Sousa
  • Mahieddine – Kepenek

Het evenement Glory 81 is momenteel nog niet uitverkocht. Je kan nog tickets kopen via de officiële kanalen. Dan moet je uiteraard wel naar Duitsland reizen. Gelukkig kun je de spannende wedstrijd tussen onder andere Ben Saddik en Adegbuyi ook volgen via onze gratis live stream zonder haperingen. Via deze online live stream kun je ook de overige vechtpartijen meemaken, zoals Tavares tegen Maslobojev.

Bekijk hier de live stream van Kickboxing Glory. Zorg dat je niks hoeft te missen van het kickboxing event en bekijk hier alle wedstrijden die gespeeld worden in de Kickboxing. Zo kun je ook kijken naar de Glory wedstrijden die we hier live uitzenden, met onder andere Ben Saddik.

Glory 81 20 augustus 2022: Ben Saddik – Adegbuyi

De wedstrijd tussen Ben Saddik en Adegbuyi op 20 augustus 2022 is een rematch. Het is namelijk zo dat de twee vechters al tegenover elkaar stonden tijdens de Glory 62. Deze vond plaats in Rotterdam. Destijds sloeg Ben Saddik Adegbuyi knock-out, waardoor hij de wedstrijd won. Desalniettemin had Ben Saddik een gebroken rechterhand. In Düsseldorf zullen de mannen wederom tegenover elkaar staan, om voor eens en altijd uit te maken wie de beste vechter is. Je kan deze partij volgen op 22 augustus 2022 via onze gratis online live stream. Wij zenden de overige wedstrijden van het evenement uiteraard ook gratis uit.

We spreken hier over een volgende versie van de PPV-livestream. Het is het Pay per View gratis livestream principe dat nieuw geïntroduceerd wordt door Glory. Dit houdt in dat de live stream van de Glory 80 wedstrijden alleen maar via online te bekijken zijn en dat je moet betalen. Wij hebben voor jou een stream link staan waar je de pay per view glory kickboxing 81 live kan gaan kijken!

Als je toch gratis zou willen kijken, dan zorgen wij voor een link naar een live stream waar je de wedstrijd van Glory 81 gratis kunt bekijken. De wedstrijden in dit kickboxing worden namelijk niet op TV uitgezonden, waardoor je deze toch echt via het internet op je laptop, computer of desktop zult moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de PPV-livestream gala Glory 81, met o.a. Ben Saddik tegen Adegbuyi.

livestream glory 81
livestream glory 81 Verhoeven Overeem
Ben Saddik – Adegbuyi
Düsseldorf
Düsseldorf,
Tavares – Maslobojev
Düsseldorf
Düsseldorf,
Wisse – De Sousa
Düsseldorf
Düsseldorf,