Livestream Glory 82 Kickboxing Plazibat – Catinas

Bekijk hier de live stream van de Glory 82 dat gehouden worden op zaterdag 10 november 2022 in het Maritim Hotel in Bonn (Duitsland). Via onze gratis online live stream kun je de Glory 82 volgen. De headline act van dit evenement is uiteraard de wedstrijd van Plazibat (#1 Heavyweight) tegen Catinas (#10 Heavyweight). Bekijk hier de livestream van de Glory 82 live van Plazibat tegen Catinas!

Alternatieve live stream

Alternatieve live stream 2

Livestream Videoland Glory 82 gratis

Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijden van Plazibat tegen Catinas live stream. De wedstrijden van Glory worden namelijk bij Videoland uitgezonden. Wil je de livestream Videoland bekijken, dan kan dat op de website van Videoland waar je een abonnement moet hebben en dus gratis naar de Glory wedstrijden kunt kijken. Het is voor het eerst dat Glory van het PPV-livestream afstapt en er voor kiest om met Videoland in zee te gaan om de live stream van de wedstrijden uit te gaan zenden. Alle mensen die dus geen Videoland hebben zullen daar een abonnement moeten afsluiten om de live stream van Videoland Glory te bekijken.

Glory 82 Streamen? Dat doe je dus via Videoland. Ze hebben voor de komende jaren een contract gesloten dat de Glory 82 Kickboxing live streams te zien zijn bij Videoland, exclusief. Dit betekent dus dat je ze op geen enkele andere plek kunt bekijken en je dus een abonnement zult moeten afsluiten bij Videoland om de streams te kunnen bekijken. Een gratis Glory 82 live stream zal er dus helaas niet in zitten als je geen Videoland abonnement hebt. Je zult er daar een moeten afsluiten om de live stream Glory 82 gratis te bekijken.

Programma Glory 82

  • Plazibat – Catinas
  • Nabiyev – Semeleer
  • Lutterbach – Trijsburg
  • Gershon – Akipa
  • Wilnis – Blawdziewicz
  • Ozcaglayan – De Sousa

Het evenement Glory 82 is momenteel nog niet uitverkocht. Je kan nog tickets kopen via de officiële kanalen. Dan moet je er wel grote bedragen voor neerleggen. Vaak ben je voor goede plaatsen toch een paar honderd euro kwijt. Bekijk de gevechten daarom via onze gratis online live stream van de Glory 82 om niks te missen!

Bekijk hier de live stream van Kickboxing Glory 82. Zorg dat je niks hoeft te missen van het kickboxing event en bekijk hier alle wedstrijden die gespeeld worden in de Kickboxing.

livestream glory 81
livestream Glory 82 Hari Overeem

Glory Glory 82: Badr Hari – Alistar Overeem

Tijdens de Glory 82 neemt de nummer 1 in de Heavyweights, Plazibat, het op tegen de nummer 10 in de Heavyweights, Catinas. Plazibat komt uit Kroatië en wacht op zijn titelkans. Hij zou het liefst tegen ‘onze’ Rico Verhoeven in de ring staan. Ook Levi Rigters staat op zijn lijstje. In de Glory won hij alledrie de wedstrijden waarin hij gevochten heeft. Zo won hij tegen Wilnis, Mozny en Mahieddine! Maar zal het hem ook lukken tegen Catinas? Ontdek het op zaterdag 19 november 2022. De wedstrijd is alleen via live streams te bekijken en laat ons daar nou net gespecialiseerd in zijn! Bij ons vind je dus de live stream van de Glory 82 live stream gratis online op zaterdag 19 november 2022.

Livestream Plazibat vs Catinas PPV (Pay Per View) gratis

We spreken hier over een volgende versie van de PPV-livestream. Het is het Pay per View gratis livestream principe dat nieuw geïntroduceerd wordt door Glory. Dit houdt in dat de live stream van de Glory 82 wedstrijden alleen maar via online te bekijken zijn en dat je moet betalen. Wij hebben voor jou een stream link staan waar je de pay per view kickboxing Glory 82 live kan gaan kijken! Tegenwoordig is dit overgegaan naar Videoland, waar je een account moet hebben om de Glory live streams te gaan bekijken.

Als je toch gratis zou willen kijken, dan zorgen wij voor een link naar een live stream waar je de wedstrijd van Glory 82 gratis kunt bekijken. De wedstrijden in dit kickboxing worden namelijk niet op TV uitgezonden, waardoor je deze toch echt via het internet op je laptop, computer of desktop zult moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de PPV-livestream gala Glory Collision, met o.a. Plazibat tegen Catinas.

Plazibat – Catinas
Bonn
Maritim Hotel,