Livestream Glory Collision 6 Kickboxing

Bekijk hier de live stream van Glory Collision 6, de wedstrijd die gehouden wordt op zaterdag 4 november 2023 die je gratis live online kunt bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van Glory online te volgen. Bekijk hier gratis de wedstrijd der wedstrijden van de King of Kickboxing die het opneemt tegen Tariq Osaro, de uitdager voor de titel van Glory voor dit nieuwe jaar!

Livestream Rico Verhoeven vs Tariq Osaro Glory Collision 6

Op 31 oktober 2023 zullen vechtsportliefhebbers wereldwijd hun adem inhouden terwijl ze getuige zijn van Glory Collision 6, een van de meest verwachte kickboksevenementen in de recente geschiedenis. Het hoogtepunt van de avond wordt zonder twijfel de wedstrijd tussen de legendarische Rico Verhoeven en de opkomende ster Tariq Osaro, waarbij de kampioenskroon op het spel staat. Deze confrontatie belooft een ware strijd der titanen te worden, en fans kunnen nauwelijks wachten om te zien wie er als winnaar uit de ring zal stappen.

Rico Verhoeven, bijgenaamd “The King of Kickboxing,” heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de wereld van het kickboksen. Hij is al jarenlang de regerend Glory-zwaargewichtkampioen en wordt beschouwd als een van de beste kickboksers aller tijden. Met een uitzonderlijke combinatie van techniek, kracht en strategisch vernuft heeft Verhoeven zijn concurrenten keer op keer verslagen. Zijn laatste gevecht tegen Badr Hari in Glory Collision 2 was een waar spektakel, waarbij Verhoeven uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam. Nu staat hij voor de uitdaging om zijn titel te verdedigen tegen Tariq Osaro.

Tariq Osaro, aan de andere kant, is een opkomende ster in de wereld van het kickboksen. Met een indrukwekkende reeks overwinningen heeft hij snel naam gemaakt als een geduchte tegenstander voor de gevestigde orde. Zijn jeugdige energie en honger naar succes hebben hem naar de top van de ranglijsten gebracht, en hij staat te popelen om zichzelf te bewijzen tegenover de legendarische Rico Verhoeven. Osaro heeft een explosieve vechtstijl en staat bekend om zijn krachtige stoten en verwoestende trappen. Dit gevecht zal ongetwijfeld een test zijn voor zowel zijn vaardigheden als zijn mentale weerbaarheid.

Een aspect dat dit gevecht nog interessanter maakt, is de leeftijdsverschil tussen de twee vechters. Rico Verhoeven heeft al jarenlange ervaring in de ring en heeft bewezen een onverslaanbare kampioen te zijn. Tariq Osaro daarentegen vertegenwoordigt de nieuwe generatie vechters die klaarstaat om de oude garde uit te dagen. Het gevecht tussen ervaring en jeugd, tussen een gevestigde kampioen en een opkomende ster, voegt een extra dimensie toe aan de spanning rondom Glory Collision 6.

Naast het gevecht tussen Verhoeven en Osaro zijn er nog veel meer boeiende gevechten gepland voor Glory Collision 6. Het belooft een avond vol adrenaline, opwinding en spektakel te worden voor alle kickboksfans wereldwijd. De vraag die op ieders lippen brandt, is echter: kan Tariq Osaro de kroon van Rico Verhoeven afnemen en zichzelf tot Glory-kampioen kronen? Of zal Verhoeven zijn positie als de onbetwiste koning van het kickboksen handhaven?

Of je nu een doorgewinterde fan bent van het kickboksen of gewoon een liefhebber van sport in het algemeen, het gevecht tussen Badr Hari en Jürjendal belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Zorg ervoor dat je op [datum en tijd] klaar zit, verbonden met Glory Live Stream, om getuige te zijn van dit historische moment in de vechtsportwereld. Het gevecht van het jaar staat op het punt te beginnen, en jij wilt er zeker bij zijn om te zien wie er als overwinnaar uit de ring zal stappen.

Livestream Videoland Glory Collision 6 gratis

Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijden van Badr Hari tegen Jürjendal live stream. De wedstrijden van Glory worden namelijk bij Videoland uitgezonden. Wil je de livestream Videoland bekijken, dan kan dat op de website van Videoland waar je een abonnement moet hebben en dus gratis naar de Glory wedstrijden kunt kijken. Het is voor het eerst dat Glory van het PPV-livestream afstapt en er voor kiest om met Videoland in zee te gaan om de live stream van de wedstrijden uit te gaan zenden. Alle mensen die dus geen Videoland hebben zullen daar een abonnement moeten afsluiten om de live stream van Videoland Glory te bekijken.

Glory Collision 6 Streamen? Dat doe je dus via Videoland. Ze hebben voor de komende jaren een contract gesloten dat de Glory Collision 6 Kickboxing live streams te zien zijn bij Videoland, exclusief. Dit betekent dus dat je ze op geen enkele andere plek kunt bekijken en je dus een abonnement zult moeten afsluiten bij Videoland om de streams te kunnen bekijken. Een gratis Glory Collision 6 live stream zal er dus helaas niet in zitten als je geen Videoland abonnement hebt. Je zult er daar een moeten afsluiten om de live stream Glory Collision 6 gratis te bekijken.

Programma Glory Collision 6

  • Badr Hari – Jürjendal
  • Petch – Mejia
  • Rigters – Terpstra
  • Tavares – Stoica

Het evenement Glory Collision 6 is momenteel nog niet uitverkocht. Je kan nog tickets kopen via de officiële kanalen. Dan moet je er wel grote bedragen voor neerleggen. Vaak ben je voor goede plaatsen toch een paar honderd euro kwijt. Bekijk de gevechten daarom via onze gratis online live stream van de Glory Collision 6 om niks te missen!

Bekijk hier de live stream van Kickboxing Glory Collision 6. Zorg dat je niks hoeft te missen van het kickboxing event en bekijk hier alle wedstrijden die gespeeld worden in de Kickboxing.

livestream glory 81
livestream Glory Collision 6 Hari Jürjendal

Glory Glory Collision 6: Badr Hari – Uku Jürjendal

Tijdens de Glory Collision 6 neemt de nummer 1 in de Heavyweights, Badr Hari, het op tegen de nummer 10 in de Heavyweights, Catinas. Badr Hari komt uit Kroatië en wacht op zijn titelkans. Hij zou het liefst tegen ‘onze’ Rico Verhoeven in de ring staan. Ook Levi Rigters staat op zijn lijstje. In de Glory won hij alledrie de wedstrijden waarin hij gevochten heeft. Zo won hij tegen Wilnis, Mozny en Mahieddine! Maar zal het hem ook lukken tegen Catinas? Ontdek het op zaterdag 7 oktober 2023. De wedstrijd is alleen via live streams te bekijken en laat ons daar nou net gespecialiseerd in zijn! Bij ons vind je dus de live stream van de Glory Collision 6 live stream gratis online op zaterdag 7 oktober 2023.

Livestream Badr Jürjendal vs Catinas PPV (Pay Per View) gratis

We spreken hier over een volgende versie van de PPV-livestream. Het is het Pay per View gratis livestream principe dat nieuw geïntroduceerd wordt door Glory. Dit houdt in dat de live stream van de Glory Collision 6 wedstrijden alleen maar via online te bekijken zijn en dat je moet betalen. Wij hebben voor jou een stream link staan waar je de pay per view kickboxing Glory Collision 6 live kan gaan kijken! Tegenwoordig is dit overgegaan naar Videoland, waar je een account moet hebben om de Glory live streams te gaan bekijken.

Als je toch gratis zou willen kijken, dan zorgen wij voor een link naar een live stream waar je de wedstrijd van Glory Collision 6 gratis kunt bekijken. De wedstrijden in dit kickboxing worden namelijk niet op TV uitgezonden, waardoor je deze toch echt via het internet op je laptop, computer of desktop zult moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de PPV-livestream gala Glory Collision, met o.a. Badr Hari tegen Jürjendal.