Livestream Glory 80 Kickboxing Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek

Bekijk hier de live stream van Glory 80, het evenement dat gehouden wordt in het Belgische Hasselt op 19 maart 2022. Zorg dat je niks hoeft te missen van Glory 80 en bekijk hier gratis de wedstrijd van onder andere Badr Hari die het opneemt tegen Arkadiusz Wrzosek. De twee mannen hebben het al eerder tegen elkaar opgenomen vorig jaar, waar Badr Hari helaas als verliezer van het veld ging. Ondanks dat hij de betere speler was in een groot deel van de wedstrijd, wist hij toch niet te winnen. Bekijk hier de live stream van Glory 80 live van Badr Hari tegen Arkadiusz Wrzosek.

Alternatieve live stream

Alternatieve live stream 2

Programma Glory 80

  • Jos van Belzen – Jay Overmeer
  • Jamal Ben Saddik – Levi Rigters
  • Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek

Het evenement is helemaal uitverkocht. De reden hiervoor is dat er natuurolijk ook Jamel Ben Saddik een wedstrijd heeft, de speler die oorspronkelijk uit België komt en daar ook zijn meeste fans heeft natuurlijk. Hierdoor willen alle Belgen de live stream bekijken van de wedstrijd in Hasselt. Mis niks van de live stream van de wedstrijd tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek, maar ook die van Jamal Ben Saddik en Levi Rigters.

Bekijk hier de live stream van Kickboxing Glory. Zorg dat je niks hoeft te missen van het kickboxing event en bekijk hier alle wedstrijden die gespeeld worden in de Kickboxing. Zo kun je ook kijken naar de Glory wedstrijden die we hier live uitzenden, met onder andere Badr Hari natuurlijk als wereldkampioen van Kickboxing gala’s.

Glory 80 19 maart 2022: Wrzosek – Badr Hari

De rematch van het jaar in Glory. Badr Hari neemt het opnieuw op tegen Wrzosek, waar hij in september 2021 nog van verloor. De Amsterdamse Marokkaan kwam goed uit de startblokken en leek ook aan de winnende hand, maar verloor helaas wegens een keiharde highkick van Wroszek. De Pool won hierdoor de wedstrijd en Badr Hari droop af. Tijd voor een rematch dus tussen Wrzosek en Badr Hari. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream tussen deze twee teams en bekijk hier gratis de live stream van Glory 80 gratis en voor niet. Glory 80 live stream zie je hier online op 19 maart 2022.

Inmiddels is Badr Hari al enkele jaren zonder zege. In 2016 wist hij voor het laatst te winnen, maar de afgelopen 4 wedstrijden verloor hij. Hij verloor 2x tegen Rico Verhoeven, won 1x tegen Hesdy Gerges maar moest ide overwinning inleveren doordat hij een positieve dopingtest had ondergaan.

Kort geleden werd wel bekend dat Badr Hari zijn contract met Glory heeft verlengd. Dit is dan ook de reden dat hij kan meedoen aan Glory 80 live stream, die je via PPV online kunt gaan bekijken.

Livestream Badr Hari – Arkadiusz wrzosek PPV (Pay Per View) gratis

We spreken hier over een volgende versie van de PPV-livestream. Het is het Pay per View gratis livestream principe dat nieuw geïntroduceerd wordt door Glory. Dit houdt in dat de live stream van de Glory 80 wedstrijden alleen maar via online te bekijken zijn en dat je moet betalen. Wij hebben voor jou een stream link staan waar je de pay per view glory kickboxing 80 live kan gaan kijken!

Als je toch gratis zou willen kijken, dan zorgen wij voor een link naar een live stream waar je de wedstrijd van Glory 80 gratis kunt bekijken. De wedstrijden in dit kickboxing worden namelijk niet op TV uitgezonden, waardoor je deze toch echt via het internet op je laptop, computer of desktop zult moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de PPV-livestream gala Glory 80, met o.a. Arkadiuszz Wrzosek tegen Badr Hari.

livestream glory 80 Verhoeven Overeem
Jamal Ben Saddik – Levi Rigters
Hasselt
Hasselt,
Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek
Hasselt
Hasselt,