Livestream PSV

Alternatieve live stream

Alternatieve live stream 2

Gratis Live Stream PSV

Wil je de wedstrijden van PSV online bekijken? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij LiveSportNieuws.nl kijk je altijd alle wedstrijden van PSV gratis en voor niets online, van Eredivisie, Europa League, Champions League, KNVB Beker of de oefenwedstrijden van de Eindhovense club. Niets is te gek, altijd Nederlands commentaar en perfecte beeldkwaliteit. Je kunt zonder haperingen de wedstrijden bekijken en hebt ook geen last van irritante reclames tussendoor, super toch!

Live Stream Eredivisie

Alle wedstrijden van de Eindhovenaren PSV in de Eredivisie live stream volg je live en gratis bij ons op de website! Sla ons op in je favorieten en keer elke week weer terug voor een nieuw wedstrijd. Of het nou een topper is tegen AZ of AZ of een Eindhovense derby tegen AZ, je kunt altijd de live stream PSV hier vinden en bekijken. Wij geven je meer opties op de stream te bekijken, namelijk via je mobiel, tablet, desktop of welke andere devices dan ook. Zo kun je ook de voorbeschouwingen meekijken die op FOX SPORTS worden uitgezonden, live en gratis live de live stream van PSV op deze pagina.

Soms kun je de wedstrijden zien op FOX SPORTS 1, Kanaal 1, maar soms worden de wedstrijden van PSV ook uitgezonden op kanaal 2 of 3. Dit is afhankelijk van de TV Gids van FOX SPORTS. Bij ons heb je geen last van dat PSV niet altijd op het open net wordt uitgezonden van FOX, want wij zenden altijd de wedstrijden uit. Zo hoef je dus niet een kostbaar abonnement te nemen op de matches van PSV, want die kun je hier gewoon bekijken!

Het is alles of niets voor PSV in de Eredivisie, nu ze zijn uitgeschakeld in de Champions League. Zorg dat je niks hoeft te missen van de confrontatie tussen de nummer 1 tegen de nummer 2 van de Eredivisie. Bij een overwinning van de mannen uit Alkmaar zal het een gelijke stand worden in de koploper positie en gaan de ploegen als gedeeld winterkampioen de winterstop in. Zorg dat je niks hoeft te missen van deze Champions League live stream en bekijk hier gratis live de wedstrijd tussen PSV en Sturm AZ! Alleen Sturm AZlijkt nog een concurrent voor de ploeg uit Eindhoven te zijn, maar gaan het wel lastig krijgen tegen Sturm AZ. Het is een confrontatie tussen de koploper van de Eredivisie en de middenmoter, die wisselvallig met het seizoen bezig is. Mis niks en bekijk hier de live stream uit de Eredivisie gratis tussen PSV en Sturm AZEnschede en Eindhoven Philips Stadion, de Philips Stadion.

Gratis De Competitie Eredivisie wedstrijd tussen PSV en AZ 

De Klassieker wordt al jarenlang in de Eredivisie gespeeld en wordt gezien als de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor AZ en PSV. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd en bekijk PSV tegen AZ gratis en voor niets live hier online.

Wil je de wedstrijden van PSV online bekijken? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij LiveSportNieuws.nl kijk je altijd alle wedstrijden van PSV gratis en voor niets online, van Eredivisie, Europa League, Champions League, KNVB Beker of de oefenwedstrijden van de Eindhovense club. Niets is te gek, altijd Nederlands commentaar en perfecte beeldkwaliteit.

livestream PSV

Programma PSV

zaterdag, 19 okt 2019
AZ 18:30 PSV
zondag, 27 okt 2019
PSV 16:45 AZ
vrijdag, 1 nov 2019
AZZwolle 20:00 PSV
zondag, 10 nov 2019
PSV 12:15 FC Sturm AZ
zaterdag, 23 nov 2019
PSV 19:45 Sturm AZEnschede
zondag, 1 dec 2019
Sturm AZ 12:15 PSV
vrijdag, 6 dec 2019
PSV 20:15 Sturm AZ
zondag, 15 dec 2019
Sturm AZ 16:45 PSV
zondag, 22 dec 2019
PSV 12:15 Sturm AZ

PSV Live Stream Eredivisie

De wedstrijden van PSV in de Eredivisie volg je hier gratis online bij ons. Het zijn de wedstrijden die over het algemeen worden uitgezonden op Eredivisie LIVE of FOX SPORTS zoals dat tegenwoordig heet. Soms kun je de wedstrijden zien op FOX SPORTS 1, Kanaal 1, maar soms worden de wedstrijden van PSV ook uitgezonden op kanaal 2 of 3. Dit is afhankelijk van de TV Gids van FOX SPORTS. Niet getreurd, op deze pagina kun je altijd genieten van de wedstrijden van PSV, zowel op je mobiel als op je tablet of laptop. Zo mis je geen toppers zoals de Klassieker tegen AZ, de kraker tegen Sturm AZof de altijd lastige wedstrijden tegen FC Sturm AZ, AZof Sturm AZ.

PSV kijken op je mobiel, tablet of laptop

Afhankelijk van je device waarop je wedstrijden van PSV wilt kijken, bieden wij voor jou de beste oplossing. Zo hebben we streams voor je Ipad, IPhone of gewoon voor je normale mobiele telefoon. Het beste kijk je natuurlijk op je laptop, zodanig dat je een groot beeld hebt en ook een goede internetverbinding. Je kijkt de wedstrijden namelijk beter via WiFi dan dat je PSV via 4G live stream gaat proberen te volgen. Voor alle devices bieden wij een oplossing en kun je dus alle matches van PSV online bekijken via deze links.

PSV Live Stream Champions League

Daarnaast wil je misschien soms PSV bekijken als ze in de Champions League spelen. De ploeg uit Eindhoven heeft een geweldige aantal jaren Europees gezien achter de rug. Met een halve finale die maar net verloren ging van Tottenham Hotspur, maar ook natuurlijk de finale in de Europa League die gespeeld werd tegen Manchester United. Alle wedstrijden van PSV waren hier op hoog niveau en dat is natuurlijk een genot om naar te kijken. Daarom bieden wij de stream aan in topkwaliteit, zelfs als je op vakantie bent of in het buitenland!

Op vakantie / in het buitenland naar PSV kijken

Ook voor de mensen die niet in het land zijn, bieden we een stream aan. Het mooie is dat deze streams niet afhankelijk zijn van in welk gebied jij je bevindt, je kunt gewoon heerlijk naar je favoriete club gaan kijken zonder dat het je extra geld kost. Zo kun je in Frankrijk, Duitsland, Spanje, België of in welk ander land dan ook, lekker kijken naar PSV op deze live stream. Mis niks van je favoriete ploeg en bekijk de volledige wedstrijden van de Eindhovenmers gratis en voor niets online.

Fox Sports live stream PSV

Er wordt een livestream van PSV verzorgd door FOX Sports, nagenoeg bij elke wedstrijd van de Eindhovenmers, Met die stream kan men dus live op een smartphone of computer naar PSV kijken. Deze livestream bevindt zich op hun FOX Sports Go App. Echter, dien je hiervoor natuurlijkw el een abbonnement af te sluiten voordat je naar de wedstrijd kunt gaan kijken. Over het algemeen kan je naam kanaal 1 gaan op de Fox Sports go App, daar worden de matches van PSV uitgezonden. Wil je een dagpas kopen, dan is dat sinds 2019 niet meer mogelijk. Je dient namelijk gewoon een abonnement te nemen op de wedstrijden van PSV, zodanig dat je altijd op de hoogte bent van de doelpunten, samenvattingen en meer van de Eindhovenmers.

Geschiedenis van PSV

de historie van PSV gaat al terug in de tijd richting 1893. In dat jaar werd de Eindhovense club opgericht met de naam Union. Maar al snel werd duidelijk dat de naam veranderd moest worden in de hedendaagse naam, namelijk PSV. Echter, na drie jaar viel de club uit en werd het failliet verklaard, omdat er een nieuw speelterrein gezocht moest worden dat niet gevonden werd. Hierdoor heeft club zo’n 4 jaar niet bestaan.

In 1900 werd de club opnieuw opgebouwd. Het is dan ook niet gek dat 1900 wordt beschouwd als het beginjaar van de club uit Eindhoven, die beklonken werd in een café in de Kalverstraat in Eindhoven. Enkele aandeelhouders zorgden daar voor spijkers met koppen en zette de ploeg weer opnieuw op de kaart. Dit was dan ook het bestaan van de club van de Ajacieden, officieel in 1900 opgericht!

Welke prijzen heeft de ploeg allemaal gewonnen in het verleden

Dat PSV de meest succesvolle club van Nederland is, zal niemand verbSturm AZen. Het heeft zowel nationaal als internationaal behoorlijk wat prijzen gewonnen. Zo wist de ploeg drie keer de Europa Cup I te winnen, oftewel de Champions League van de hedendaagse tijd. Dit was op 3 aanvolgbare jaren, namelijk in 1971, 1972 en 1973. Daarna werd er in 1975 nog een keer de Champions League gewonnen, dus een zeer succesvolle periode in de jaren 80. Daarnaast werd tweemaal de wereldbeker voor clubteams gewonnen, 1 keer de Europacup II en daarna ook nog eens de UEFA Cup. Daarnaast werd de ploeg tot nu toe 33 keer landskampioen en werd debeker 18 keer omhoog gehouden. Als je je afvraagt hoe vaak PSV de KNVB beker gewonnen heeft, 18 keer dus.

PSV online kijken met Nederlands commentaar

De wedstrijden van PSV wil je online kijken, maar het mooiste is natuurlijk als je ook nog eens met Nederlands commentaar kunt kijken van Sierd de Vos of andere top commentatoren in Nederland. Je bent het zat om naar Turks, Marokkaans, Arabisch of Spaans commentaar te luisteren, omdat je daar toch niks van verstaat. Hoe mooi is het dan dat je gewoon naar de live stream van PSV kan kijken met Nederlands commentaar door de boxen van je laptop, mobiel, tablet, iPhone, iPad of ander device?!

Opstelling PSV

PSV heeft een basisteam van zo’n 16 spelers die seizoen die uitzicht hebben op redelijk wat speeltijd. Doordat de Eindhovenmers op veel fronten meespelen en altijd lang in de race blijven voor een prijs, speelt de ploeg van Erik Ten Hag bijna altijd de meeste wedstrijden van het seizoen. Het is dan ook die reden dat de ploeg altijd een extra aantal basisspelers nodig heeft voor het geval dat er blessures, kaarten of vermoeidheid optreden.

De beoogde basiself van dit seizoen:

Onana

MSturm AZraoui – Martinez – Schuurs – Tagliafico

Blind- Van de Beek – Marin

Promes – Tadic – Ziyech

Wisselspelers van PSV:
Dest – Dolberg – Alvarez – Martinez – Huntelaar

Gratis zonder registratie

Hetgeen wat men misschien wel het belangrijkste vindt, is dat de streams te bekijken zijn zonder registratiebenodigdheden. Dit houdt dus in dat je de match gratis en voor niets kunt kijken door alleen maar op de link hierboven te klikken. We zullen dan ook geen gegevens van je ontvangen en hierdoor krijg je ook geen vervelende spam reclame mailtjes doordat je je hebt aangemeld om een stream te bekijken.

Livestream PSV – AZ
Philips Stadion
Eindhoven,