Rob Cross terug in vorm

0
528

Na het winnen van back-to-back games in de Unibet Premier League, gelooft Rob Cross dat hij terugkeert naar zijn WK-winnende vorm.

De Hastings-aas had drie opeenvolgende nederlagen geleden om zijn debuut Premier League-seizoen te openen, waarbij hij zichzelf in de strijd onderaan de tafel vond om uitschakeling te voorkomen.Rob Cross terug in vorm

Terwijl overwinningen op Peter Wright en Raymond van Barneveld de dreiging van eliminatie nog niet hebben weggenomen, gelooft Cross dat zijn meest klinische vorm langzaam terugkeert.

De 27-jarige gaf onlangs toe dat de pauze in januari – waar hij bijna vier weken na zijn overwinning op het WK niet speelde – hem roestig had gemaakt, maar Cross gelooft dat hij zich op zijn best terugspeelt.

“Elke week zal ik steeds beter worden en ik voel me weer zoals ik,” zei Cross, die zevenmaal uit tien pogingen eindigde en 128 haalde tegen Van Barneveld in Berlijn.

“Ik word klinischer en hoewel ik niet zou zeggen dat ik 100 procent ben, probeer ik me te concentreren.

“Mijn timing komt terug en dat is waar het allemaal over gaat in darts. Raymond speelde niet zijn beste en hij was zichzelf niet, maar de doubles gingen goed voor me en daar ben ik blij mee.

“Ik voel me comfortabeler en ik kom daar.”

Cross ‘overwinning kwam toen hij deelnam aan een record van 12.000 fans in de Mercedes-Benz Arena en hij groette het Duitse publiek na het behalen van de overwinning.

“Het was absoluut fenomenaal,” voegde hij eraan toe. “Het is geweldig om onderdeel te zijn van zoiets, en ik ben blij dat ik de overwinning heb behaald.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in