Einde tijdperk Ricciardo bij Red Bull?!

0
398

Daniel Ricciardo is op zijn hoede dat hij niemand bij Red Bull Racing oneerbiedig behandelt in zijn zoektocht naar een nieuw contract. De Australiër heeft nog geen contract getekend voor 2019 en wordt in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Mercedes of Ferrari.

Het zou een opvallende stap zijn voor de Australiër, die al sinds zijn komst naar Europa – meer dan tien jaar geleden – ondersteund wordt door de energiedrankenfabrikant Red Bull. Voorafgaand aan de Australische GP waarschuwde Mercedes-ster Lewis Hamilton hem dat hij voorzichtig moet zijn tijdens de onderhandelingen om te voorkomen dat er frictie ontstaat binnen zijn eigen team. Zelf zei hij zich daar bewust van te zijn.

“Ik heb meer dan één optie, dat is de eerste keer en dat is spannend en geweldig. Maar ik wil het wel op een goede manier doen”, zei Ricciardo in gesprek met Motorsport.com. “Ik wil niemand in diskrediet brengen of slecht behandelen. Ik mag dan misschien naar een ander team gaan, ik ga daar niet veel ophef over maken. Wat ik ook doe, ze [Red Bull] hebben veel gedaan voor mijn carrière en het voelt niet goed om daar negatief over te spreken. Ik zal altijd vol respect blijven. Dat is ook niet de persoon die ik ben. Ik zal vrijuit spreken als ik voel dat die mogelijkheid er is, maar ik zal altijd respectvol blijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in