Samenvatting Heerenveen – Feyenoord

0
350
Livestream FC Utrecht - Feyenoord ➜ Kijk snel LIVE de stream van 29 augustus 2021 om 14:30 uur ✔ Gratis online kijken ✔ Eredivisie LIVE!

Bekijk hier de samenvatting van de Eredivisiewedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord, de wedstrijd van 27 januari 2021. Het is de match waarin Heerenveen met maar liefst 3-0 wist te winnen van Feyenoord. De wedstrijd werd gespeeld in het Abe Lenstra stadion, waar onder andere Siem de Jong in de basis stond en Veerman weer een doelpunt wist mee te pikken.

1. 23’Henk Veerman ontsnapt, maar wordt weer bijgehaaldNa een lange bal achter de Feyenoord-verdediging heeft spits Henk Veerman plotseling veel ruimte. Maar de lange aanvaller, niet de snelste, wordt weer bijgehaald en kan zo geen gevaar stichten.
  2. 17’Van Bergen met poging van afstandNa een actie vanaf rechts probeert Mitchell van Bergen het van afstand. De snelle aanvaller van Heerenveen mikt de bal echter net over de lat.
  3. 14’Jørgensen schiet in zijnetVanaf rechts heeft Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen wat ruimte. De Deen, die deze maand in verband werd gebracht met een transfer naar Galatasaray, raakt het zijnet.
  4. 10’Eerste gevaar FeyenoordNa tien minuten is Feyenoord voor het eerst gevaarlijk in Friesland. Mark Diemers schiet vanaf randje zestien, maar zijn poging gaat ruim over.
  5. 5’Goede onderschepping SenesiMarcos Senesi kan net op tijd de bal wegglijden voor de voeten van Mitchell van Bergen, die op weg leek naar het doel. Knap werk van de Argentijn.
  6. 0’Eerste helft afgetraptDe wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord is begonnen. De thuisploeg won al elf duels op rij niet in de eredivisie, terwijl Feyenoord de laatste twee competitiewedstrijden verloor. Wie komt vanavond als winnaar uit de strijd?