Voor- en nadelen van live sport kijken

0
46
livestream unibet

Twijfel je nog wel eens of je naar een live wedstrijd moet? Het antwoord is zeker ja als je dit nog nooit hebt ervaren. De hele ervaring is namelijk anders en het is een compleet andere manier van sport te bekijken. Sporten is voor veel mensen leuk, maar topsporters te zien zwoegen is vaak nog leuker. Veel mensen voelen zich dan ook echt verbonden met hun clubje. Het opzetten van een goed lopend team zit net als bij blackjack strategie achter. Het is vaak een langlopend proces van kleine veranderingen. Ben je niet overtuigd van het live bekijken, lees dan verder. Misschien verander je nog van gedachte.

Extra spannend

Allereerst is de hele ervaring natuurlijk volledig anders. Wanneer je alles live ziet gebeuren is de spanning vele malen groter. Je hele dag zal dan ook anders worden ingedeeld. Je betaald hier niet alleen een premium voor de wedstrijden, maar ook in de vorm van tijd. Daar tegenover staat wel dat je je een stuk levendiger voelt. Wanneer je er live bij bent, support je de club nog veel meer en dat voel je. Je voelt dat je erbij bent en een onderdeel bent van het team. Wanneer je op de bank zit zal je niet schreeuwen bij elke kleine kans. Bij een live wedstrijd zal dit toch anders zijn. Je zal worden meegesleurd in de spanning van alle fans. Als je nog nooit een wedstrijd live hebt ervaren, raad ik je bij deze aan dit een keer te doen. Je zal zien wat ik bedoel met de extra spanning en het algehele gevoel erbij. Iedereen bij de wedstrijd is onderdeel van het team. Het is op de tribunes een hechte broederschap tussen alle kijkers. Zeker de moeite waard om eens te bekijken dus.

voor en nadelen

Duurder

Een groot nadeel is natuurlijk dat het een stuk duurder is. Vooral als je nog een extra stuk moet rijden. Voor hapjes en dranken betaal je 4x zoveel in het stadion, terwijl je ook thuis boodschapjes kan doen bij de Jumbo net voor de wedstrijd. Het maakt daarbij niet uit welke sport je het leukste vind. Je zal altijd meer betalen om een wedstrijd live te ervaren. Een goede compromis is dan dat je een keer in de zoveel tijd een wedstrijd in een stadion bekijkt. Zo ben je minder geld kwijt, maar heb je toch deze speciale ervaring. Ben je een enthousiaste fan? Kijk dan naar een seizoenspas. Veel clubs reserveren veel plekken voor de seizoenspassen, zodat je altijd een plekje hebt. Daarnaast krijg je flinke kortingen, zodat je relatief gezien een stuk minder betaald. Wanneer je minder tijd hebt en niet elke wedstrijd kan bijwonen is het verstandig om te kijken hoeveel je ongeveer kan kijken en hoeveel je per wedstrijd dan betaald. Zo voorkom je dat je alsnog teveel betaald voor een live wedstrijd.

Souvenir

Misschien ben je wel eens bij een honkbalwedstrijd geweest en zag je op het grote scherm dat ene jongetje dat met veel geluk een bal mee kreeg. Zo worden er regelmatig van deze relikwieën in het publiek geschoten. Op die manier heb je voor altijd een aandenken en verhaal om te vertellen aan al je vrienden en vriendinnen. Bij voetbalwedstrijden zal er minder snel een bal in het publiek geschoten worden, maar misschien heb je wel kans op een handtekening van je lievelings spelers. Veel fans proberen dit natuurlijk en je moet uiteraard veel geluk hebben. Maar wanneer je er een verdiend, zal je er de rest van je leven blij mee zijn.

Geluidsverschillen

Een van de grootste verschillen tussen op de bank en in het stadion een wedstrijd aanschouwen is het verschil in geluid. Het gaat daarbij niet perse over oorverdovende knallen. Misschien ben je wel meer van het chille en rustig bekijken van de wedstrijd. Hierbij krijg je dan commentaar van 2 mannen die verstand hebben van het spel en je wat kunnen leren. Zo kan je in alle rust genieten van de mooie wedstrijd. Misschien ben je wel een drukker persoon of heb je zin om lekker bier te drinken met andere fans. Een live wedstrijd bestaat namelijk voor een groot deel uit juichen voor je team. Het hele stadion zal de spelers aanmoedigen en ze zullen geen moment stil zijn. Er worden liedjes gezongen en gedronken. Weeg voor jezelf af waar je zin in hebt en dan kan je lekker gaan genieten van die spannende finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in