Livestream Feyenoord – RKC

Live stream Feyenoord – RKC Waalwijk. Mis niks van de wedstrijd die je online kunt bekijken op zaterdag 16 oktober 2021. Het zijn de Rotterdammers die het opnemen tegen RKC Waalwijk in de wedstrijd die live wordt uitgezonden. Het is de eerste zaterdagmiddag wedstrijd van de Feyenoorders die ze spelen in een relatief makkelijke thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk live online!

Alternatieve live stream

Het is de wedstrijd in de Eredivisie, waarbij Feyenoord op een grotere voorsprong op RKC kan komen in het gevecht om de derde plaats. Daarnaast kan het in de buurt komen van RKC, die een lastige thuiswedstrijd zal spelen tegen RKC. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd en bekijk hier gratis en voor niets live de live stream van de wedstrijd tussen RKC en Feyenoord.

Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis en voor niets live online de wedstrijd! wedstrijd die je zeker niet wilt missen dit keer. Zorg dat je online kunt kijken naar het Eredivisiematch tussen Feyenoord en Hoffenheim en bekijk het online!

Bekijk gratis online naar de Eredivisie match tussen Feyenoord en RKC. Het is de laatste wedstrijd in de Eredivisie van voor de winterstop en dus van 2019. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd van half 3 op zondag 15 december 2019 in de Rotterdamse Kuip. De wedstrijd wordt gespeeld in Rotterdam en Feyenoord heeft altijd goede resultaten behaald tegen RKC in eigen stadion. MIs niks en bekijk hier gratis online de gehele wedstrijd live!

Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd tussen deze twee ploegen in vorm en bekijk hier de gehele wedstrijd. Feyenoord hoopt een stap te zetten richting de top van de Eredivisie stand en daardoor zullen ze moeten winnen van het altijd sterke RKC. Echter, daar is de trainer er natuurlijk uit gestapt, waardoor het heibel is en je daarvan hoopt te profiteren. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd tussen Feyenoord Rotterdam en RKC uit Arnhem en bekijk hier de live stream van zondag 8 december 2019 om 12:15 uur. Mis niks en bekijk gratis en voor niets live hier online bij ons!

Alle wedstrijden van de Rotterdammers kun je hier bekijken. Van Europa League tot Eredivisie, van TOTO KNVB Beker tot aan de Play Offs, van oefenwedstrijden tot aan terug de Eredivisie. Zorg dat je niks hoeft te missen van alle live streams van Feyenoord Rotterdam! Altijd met Nederlands commentaar, zonder registratie, zonder advertenties en met een perfecte beeldkwaliteit.

Livestream Feyenoord zonder registratie

Feyenoord Live Stream Eredivisie

De wedstrijden van Feyenoord in de Eredivisie volg je hier gratis online bij ons. De wedstrijden van Feyenoord worden uitgezonden normaal gesproken via FOX SPORTS of op Eredivisie LIVE! Daarnaast zie je de Europese duels op FOX SPORTS, maar ook op RTL 7. zodra Feyenoord weer in de Champions League zal spelen, zul je de live streams ook op Veronica kunnen zien.

Programma Feyenoord

zondag, 20 okt 2019
Feyenoord16:45Heracles
zondag, 27 okt 2019
Heracles16:45Feyenoord
zondag, 3 nov 2019
Heracles-Venlo14:30Feyenoord
zondag, 10 nov 2019
Feyenoord16:45Heracles Waalwijk
zondag, 24 nov 2019
Heracles12:15Feyenoord
zondag, 1 dec 2019
Feyenoord16:45Heracles
zondag, 8 dec 2019
Heracles12:15Feyenoord
zondag, 15 dec 2019
Feyenoord14:30Heracles

Vanaf dit seizoen zijn niet alle wedstrijden van Feyenoord meer te bewonderen op FOX SPORTS 1. omdat dit een gratis kanaal is van KPN bij het televisiepakket, wordt dit niet altijd meer ondersteund door FOX SPORTS. Hierdoor hebben ze besloten om sommige wedstrijden van de Rotterdammers op kanaal 2 of 3 te zetten. Als je geen FOX Abonnement hebt, dan wil je natuurlijk online een livestream Feyenoord bekijken. Gelukkig hebben wij die voor jou klaarliggen en hoef je niet meer verder te zoeken! Elke wedstrijd uit de competitie, maar ook de Beker, Champions League, Europa League en vriendschappelijke potjes van de Rotterdammers worden hier uitgezonden. Schreeuw samen met het Legioen de mannen van Jaap Stam richting de overwinningen in de Rotterdamse Kuip! Waar de meeste wedstrijden worden gespeeld. Maar we hebben ook de gratis live streams van de uitwedstrijden hoor, als ze bijvoorbeeld tegen RKC of tegen RKC moeten spelen in de Amsterdam ArenA of het Philips Stadion.

Op elk apparaat kun je Feyenoord bij ons meekijken!

Zowel op je mobiel, tablet, laptop op of je iPad of iPhone kun je de wedstrijden van Feyenoord online volgen. Zo hoef je nooit meer een match van de Rotterdammers te missen en kan je – waar je ook bent – altijd genieten van de voetbalwedstrijden van Feyenoord. Het kan namelijk zijn dat je bij je schoonouders op de bank zit en niet naar Feyenoord wedstrijden kunt kijken. Klik dan hier op de live stream hierboven om de matches van de Rotterdammers online te bekijken via je mobiele telefoon, tablet of iPad. De live stream zijn compatible en ondersteunen alle type browsers. Zo kun je dus in Google Chrome, Safari of in Internet Explorer en Firefox altijd je wedstrijdjes van Feyenoord bekijken.

Bekijk Feyenoord ook in 4G of 5G

De wedstrijden van Feyenoord kun je nu ook via je mobiele internet bekijken. Zo heb je dus geen WiFi meer nodig tegenwoordig. Doordat de meeste mensen genoeg data hebben elke maand en dat de streams niet al teveel GB of MB vragen, is het mogelijk om 90 minuten lang naar Feyenoord te kijken waar je ook maar wilt. Zolang je maar een goede 4G verbinding hebt, kun je makkelijk via je mobiele internet naar Feyenoord kijken online. Daarnaast heb je de live stream wedstrijden van Feyenoord op in 5G tegenwoordig

Echter, moet je wel opletten welke live stream je pakt. We hebben namelijk ook livestreams van de rotterdammers in HQ, oftewel in HD beeld. Dit is 1080i en daarmee moet je oppassen omdat deze streams veel data vragen en verbruiken. Hierdoor kan je snel door je databundel heen zijn, pas daar dus goed mee op! Daarom adviseren we altijd om de live stream van Feyenoord via je WiFi te bekijken als dit mogelijk is. Zoek een hotspot en check Feyenoord gratis live online hier!

Feyenoord Live Stream Conference League

Naast dat Feyenoord wedstrijden in de Eredivisie online uitgezonden worden, wil je natuurlijk ook de club van Jaap Stam in hun strijd in de Europa League volgen. Denk eens aan de mooie poule waar Feyenoord in zit en waar je zeker niks van wilt gaan missen. Alle Europese wedstrijden van Feyenoord worden dan ook hier gratis en live uitgezonden, dus zorg dat je erbij bent en niks hoeft te missen van de stream van Feyenoord!

Op vakantie / in het buitenland naar Feyenoord kijken

Tijdens vakanties hoef je zelf misschien niet te voetballen, maar Feyenoord speelt gewoon lekker door hoor! Als je op vakantie bent, dan wil je natuurlijk wel de wedstrijden kunnen zien. Misschien werkt de Ziggo Go App niet of kan je via KPN in het buitenland niet naar Feyenoord kijken, maar dat lukt wel via de stream hierboven. Via deze live stream kun je in het buitenland naar Feyenoord kijken, dus twijfel niet en klik op de link hierboven. Je kunt in deze landen naar de Feyenoord live stream kijken:

  • Feyenoord in België kijken
  • De Rotterdamse club in Frankrijk kijken
  • De mannen van Jaap Stam in Spanje kijken
  • De Kuip wedstrijden in Duitsland kijken
  • Feyenoord buiten Europa kijken
  • Feyenoord in Italië kijken

Fox Sports live stream Feyenoord

De wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden en verzorgd door FOX SPORTS in Nederland. Dat houdt in dat je alle wedstrijden van de Rotterdammers via deze live stream van FOX SPORTS kunt volgen. Je wilt natuurlijk met Nederlands commentaar naar de matches van Feyenoord kijken, in plaats van naar het commentaar van een buitenlandse kerel. Normaal moet je een abonnement hebben om naar de wedstrijden te kijken van FOX SPORTS in de huiskamer, maar hier kun je gewoon gratis en live naar de live stream van Feyenoord kijken. Je hoeft geen abonnement te hebben op FOX om naar Feyenoord te kijken, dat kan gewoon via hier. Zo ben je ook verzekerd van Nederlands commentaar en kun je dit ook gemakkelijk volgen.

Geschiedenis van Feyenoord

Feyenoord – of in het verleden ook wel Feijenoord) is misschien wel de oudste en meest bekende voetbalclub van Nederland. Wilhelmina is in 1908 opgericht in een café in Rotterdam en deze werd in 1909 al samengevoegd met HFC (hillesluisse Football Combinatie). Vervolgens zien we dat de HFC een Rotterdamse Voetbalbond overeenomst sloot en vervolgens moest de naam veranderd worden, omdat er in Haarlem ook al een HFC is. In 1912 werd dan eindelijk Feijenoord opgericht, waar er direct in rood-witte shirts en zwarte broekjes gespeeld werd.

Prijzenkast Feyenoord

Kijkend naar de prijzenkast van de Rotterdammers, zien we dat ze in 1970 als enige keer de Wereldbeker voor clubteams hebben gewonnen. In 1970 werd ook de Europacup I gewonnen, in 1974 en 2002 werd de UEFA cup gewonnen, de laatste winnaar van een Europese beker is dus Feyenoord in Nederland.

De Intertoto Cup werd in totaal 5 keer gewonnen, waarvan de laatste in 1973. kijkend naar het aantal Nederlandse landtitels, zien we dat de Rotterdammers in totaal 15 keer landskampioen geworden zijn. Dit was sinds 1999 heel lang geleden, maar in 2017 was het dan weer zo ver met Dirk Kuyt onder andere als aanvalsleider. De KNVB Beker werd maar liefst 13 keer gewonnen, waarvan de laatste twee in 2016 en in 2018.

Uit deze 13 overwinningen, werd in totaal 4 keer de Johan Cruijff Schaal gewonnen, waarvan in 2017 en in 2018. De Zilveren bal werd 9 keer gewonnen en de afdelingskampioenschap in totaal 13 keren (dit is wel iets van de historie by the way).

Feyenoord stream met Nederlands commentaar

Feyenoord is alleen maar leuk om te kijken als je er natuurlijk Nederlands commentaar bij hebt! Dat kunnen wij regelen! Wij zorgen ervoor dat je live gratis Nederlands commentaar hebt van de wedstrijden van feyenoord en dat je niet hoeft te luisteren naar verhalen van Sierd de Vos of andere top commentatoren in Nederland. Zo hoef je niet naar Turks commentaar te luisten, of Spaanse mensen die steeds keihard goal roepen door de microfoon. Volg de matches van Feyenoord gratis live online en zorg dat je niks hoeft te missen met Nederlands commentaar hier!

Opstelling Feyenoord

De basisopstelling van de Rotterdammers verandert nog al eens. Sommige spelers als Steven Berghuis en Toornstra staan eigenlijk altijd in de basis bij Feyenoord, net als Narsingh en Vermeer en IE en Karsdorp. Echter, zijn er ook een aantal wisselspelers en daarom heeft de ploeg een selectie van 16 man die regelmatig zicht hebben op wat speeltijd. Doordat de Rotterdammers op veel fronten meespelen en altijd lang in de race blijven voor een prijs, speelt de ploeg van Jaap Stam bijna altijd de meeste wedstrijden van het seizoen. Het is dan ook die reden dat de ploeg altijd een extra aantal basisspelers nodig heeft voor het geval dat er blessures, kaarten of vermoeidheid optreden.

De beoogde basiself van dit seizoen:

Vermeer

Karsdorp – IE – Sanessi – Van Beek – Haps

Fer – Tapia – Toornstra

Berghuis – Jorgensen – Narsingh

Wisselspelers van Feyenoord:
Larsson – Burger – Bijlow – Malacia – Ayoub –

Gratis zonder registratie

Hetgeen wat men misschien wel het belangrijkste vindt, is dat de streams te bekijken zijn zonder registratiebenodigdheden. Zo kun je de live stream Feyenoord zonder registratie gratis online bekijken! Dit houdt dus in dat je de match gratis en voor niets kunt kijken door alleen maar op de link hierboven te klikken. We zullen dan ook geen gegevens van je ontvangen en hierdoor krijg je ook geen vervelende spam reclame mailtjes doordat je je hebt aangemeld om een stream te bekijken.

Livestream Feyenoord – RKC
Rotterdam
Rotterdamse Kuip,