Livestream Formule 1

Bekijk hier de live stream van de Formule 1 in Qatar. Zorg dat je niks hoeft te missen van de Formule 1 Race die gehouden wordt in Qatar, de eerste keer dat daar door de Formule 1 gereden wordt. Op zondag 21 november 2021 wordt de race in Qatar gereden, zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis live online de formule 1.

Programma GP Qatar 2021

Vrijdag 19 november 2021

  • 11u30: Eerste vrije training
  • 15u00: Tweede vrije training

Zaterdag 20 november 2021

  • 12u00: Derde vrije training
  • 15u00: Kwalificatie

Zondag 21 november 2021

  • 15u00: Start van de F1 Grand Prix van Qatar

Gratis live naar de formule 1 kijken? Zorg dat je niks hoeft te missen van de Grand Prix’s die er gereden worden dit seizoen en bekijk alles met Nederlands commentaar via onze website! Wij zenden alle Formule 1 wedstrijden gratis en live voor je uit, alles op deze pagina. Zo hoef je niks te missen en zorg je dat je altijd de hele wedstrijd kunt kijken op onze website. Formule 1 is er voor iedereen en wij hebben de races met Nederlands commentaar gratis en voor niets.

Formule 1 live kijken

Wedstrijden zijn het spannendst als je ze natuurlijk live online kunt kijken. Daarom zenden wij gratis alle wedstrijden van de formule 1 uit voor jou live hier online. Je kunt via Ziggo of andere aanbieders op je eigen zenders kijken thuis, maar wij zenden de wedstrijden ook live gratis online uit. Je hoeft dus niks te missen van de wedstrijden van de formule 1 live stream en bekijkt alles gratis live online. De races zijn ook via Eurosport te bekijken of via het Duitse gratis open net, maar je kijkt natuurlijk het liefst met Nederlands commentaar naar de Formule 1, de grote prijs van Europese en intercontinentale rondes in heel de wereld! Zie Max Verstappen de andere mannen verslaan in de live stream die wij beschikbaar stellen voor jou!

livestream formule 1

Formule 1 live kijken via internet

Via het internet heb je altijd te maken met een kleine vertraging ten opzichte van via de TV. Wij zorgen er voor dat deze vertraging zo klein mogelijk is en daarmee dus dat je de live stream gemakkelijk via internet kan zien. Daarnaast werkt het perfect op een 3G of een 4G verbinding en kost het slechts 100mb per uur! Hierdoor kun je de hele race kijken voor nog geen 1GB per race! Zo kun je dus elk weekend overal en waar je maar bent, in de trein, bus, station, thuis, bij de schoonfamilie, naar de live streams van de formule 1 kijken.

Max Verstappen live stream

Iedereen wil Formule 1 kijken, maar de meeste mensen kijken toch echt wel voor Max Verstappen. Zorg dat je niks hoeft te missen van het formule 1 rijden en bekijk bij ons de live stream van Max Verstappen Formule 1.

Max Verstappen stats in Formule 1

Max Verstappen: bekijk hieronder zijn F1 statistieken all time! In totaal zien we dat hij al behoorlijk wat overwinningen heeft weten te behalen en hij staat pas aan het begin van zijn carrière.
Totaal races 102
De titels van de coureurs 0
Overwinningen 8
Pole Positions 2
Podiumplaatsen 31
Puntentotaal 948
Snelste ronden 7
Totaal ronden 5334

Naam Max Verstappen
Land Nederland
Geboorteplaats Hasselt (België)
Geboortedatum Sep 30th 1997 – 22 jaar oud
Eerste race 2015 Australian F1 GP
Laatste race 2019 Abu Dhabi F1 GP
Eerste paal 2019 Hongaarse F1 GP
Laatste paal 2019 Braziliaanse F1 GP
Eerste overwinning 2016 Spaanse F1 GP
Laatste overwinning 2019 Braziliaanse F1 GP
Eerste podium 2016 Spaanse F1 GP
Laatste podium 2019 Abu Dhabi F1 GP

Hoe laat begint de formule 1 vandaag?

Een goeie vraag! Met al die verschillende starttijden alom de wereld, is het niet altijd duidelijk hoe laat de races binnen de formule 1 beginnen. Soms begint de wedstrijd om 15:10 uur, maar soms ook in de nachts of in de avonden. Zo hebben we ook wedstrijden – zoals in Australië – die beginnen om 06:10 uur. Dan zul je vroeg je bed uit moeten. Altijd blijft maar de vraag: Hoe laat begint de formule 1 vandaag? Hoe laat begint de formule 1 morgen en hoe laat begint de live stream op deze website. Hieronder zie je de actuele tijden van de wedstrijd die gereden wordt die je zeker niet wilt gaan missen. Zo zorgen wij ervoor dat je de live stream formule 1 vandaag en morgen en de rest van het jaar kunt bekijken zonder dat je je zorgen hoef te maken om de tijden! Zet de tijd in je agenda, zet de wekker voor de formule 1 en bekijk en geniet van de gierende banden over het circuit!

Livestream vrije training f1

Naast de races van de formule 1, hebben we ook al de live stream van de vrije trainingen op deze pagina. Over het algemeen worden er drie vrije trainingen gehouden tijdens de formule 1, namelijk een eerste vrije training, een tweede vrije training en een derde vrije training. Zo kun je altijd live en gratis naar de formule 1 kijken en zorg je dat je ook de opwarmrondes en de testritten van de formule 1 bolides kunt bekijken. Zo kun je de vrije training van Mercedes, Red Bull, Ferrari of van de andere teams bekijken en je voorspellingen doen over welk team je denkt dat er gaat winnen.

Livestream kwalificatie f1

Naast de race en de vrije trainingen, zenden we ook de kwalificatie live uit. In sommige races is dit misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele weekend. Zo zijn races als Monaco en Australië rondes waarin je heel moeilijk kan inhalen. Dit zorgt ervoor dat je de kwalificatie soms al kan beschouwen als eindscore van de race. Zorg dus dat je niks hoeft te missen van de start van de kwalificatie van de Formule 1, zodat je alle races live en gratis online zult kunnen bekijken van onze helden in de formule 1.

Live formule 1 race kijken

Als laatste, hebben we natuurlijk de race voor je die op de zondag plaatsvindt. Alle formule 1 racewedstrijden bekijk je bij ons live en hoef je natuurlijk niks van te missen gratis live en online zenden wij het uit! Het is de race die je niet wilt missen en op je mobiel, tablet ,laptop of computer zult kunnen kijken. Zo kun je overal naar de live stream van de formule 1 kijken zonder dat je wat hoeft te missen.

Vrije Trainingen
Qatar
Qatar,
Kwalificatie
Qatar
Qatar,
GP Qatar
Qatar
Qatar,