Live Stream HIT IT Rico Verhoeven – Hesdy Gerges

Bekijk hier de live stream van het evenement HIT IT op 29 oktober 2022 in de Rotterdam Ahoy met onder andere een gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Via onze gratis online live stream kun je HIT IT volgen. Dit wordt een avond vol gevechten, maar ook vol muziekoptredens uit binnen- en buitenland. Bekijk hier gratis de livestream van HIT IT met Rico Verhoeven en Hesdy Gerges!

Alternatieve live stream

Alternatieve live stream 2

Livestream HIT IT

Om HIT IT met Rico Verhoeven tegenover Hesy Gerges live te kunnen volgen, moet je in principe een ticket kopen en je registreren met je e-mailadres. Indien je HIT IT gratis wilt bekijken, dan kan dat via onze gratis online live stream van het evenement. Op deze manier hoef je geen seconde te missen van onder andere het gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. De livestream start vanaf 19.00 en duurt tot 23.00. Je zult onder andere gevechten tussen Laura Pileri en Denise Kielhotz bekijken, maar uiteraard ook de headliner met Rico Verhoeven!

HIT IT streamen? Dat kan enkel via de betaalde registratie op de officiële wedstrijd. Gelukkig kun je ook via onze gratis online live stream van het evenement genieten. De live stream is van HD-kwaliteit en bevat geen haperingen. Ook zullen er geen reclames zijn en hoef je je niet te registreren om te genieten van de gratis online live stream van HIT IT!

livestream hit it rico verhoeven hesdy gerges

Programma HIT IT

  • Rico Verhoeven – Hesdy Gerges
  • Emma Heesters
  • Kris Kross Amsterdam
  • Sam Ryder
  • Timor Steffens
  • Denise Kielhotz – Laura Pileri
  • Dan Karaty – Michael Boogerd

Momenteel is HIT IT nog niet uitverkocht. Je kan tickets aankopen via de officiële website van HIT IT. Indien je hier liever geen geld aan kwijt wilt, kun je HIT IT met het gevecht tussen Rico Verhoeven – Hesdy Gerges ook volgen via onze gratis online live stream. Ook de optredens van onder andere Emma Heesters en Kris Kross Amsterdam kun je op deze manier gratis volgen.

Bekijk hier de live stream van HIT IT. Zorg dat je niks hoeft te missen van het kickboxing event en bekijk hier alle wedstrijden die gespeeld worden tijdens dit event.

HIT IT – Rico Verhoeven – Hesdy Gerges

Op 29 oktober 2022 neemt onze Rico Verhoeven het op tegen Hesdy Gerges tijdens het HIT IT kickboxing event. De confrontatie tussen deze twee toppers kun je uiteraard niet missen. Rico Verhoeven won een jaar geleden op 23 oktober voor het laatst tegen Jamal Ben Saddik via een TKO. Sinds deze overwinning is hij niet meer in actie gekomen. Hesdy Gerges is reeds sinds 2003 actief als professioneel kickboxer. Met zijn lengte van maar liefst twee meter en gewicht van 108 kilogram is het een geduchte tegenstander voor Rico Verhoeven

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de HIT IT wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Het is de confrontatie op zaterdag 29 oktober waar je zeker niks van wilt gaan missen. De twee toppers nemen het tegen elkaar op hier op in oktober, met daarnaast nog een mooi gevecht tussen twee vrouwelijke toppers en allerlei optredens. De wedstrijd is alleen via live streams te bekijken en laat ons daar nou net gespecialiseerd in zijn! Bij ons vind je dus de live stream van de HIT IT live stream gratis online op zaterdag 29 oktober 2022.

Livestream Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges PPV (Pay Per View) gratis

We spreken hier over een volgende versie van de PPV-livestream. Het is het Pay per View gratis livestream principe dat gebruikt wordt door onder andere HIT IT. Dit houdt in dat de live stream van de HIT IT wedstrijden en optredens alleen maar via online te bekijken zijn en dat je moet betalen. Wij hebben voor jou een stream link staan waar je de pay per view HIT IT live kan gaan kijken! Op deze manier hoef je je niet (betalend) te registreren om te genieten van de live stream.

Als je gratis zou willen kijken, dan zorgen wij voor een link naar een live stream waar je de wedstrijd van HIT IT gratis kunt bekijken. De wedstrijden in dit kickboxing worden namelijk niet op TV uitgezonden, waardoor je deze toch echt via het internet op je laptop, computer of desktop zult moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier gratis de live stream van de PPV-livestream van HIT IT, met o.a. Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges.

Rico Verhoeven – Hesdy Gerges
Ahoy
Ahoy,
Dan Karaty – Michael Boogerd
Ahoy
Ahoy,