BREAKING: De eerste échte FIFA talentenjacht: Wie wordt The Next E-Talent!?

0
6664
The Next E-Talent

De talentenjachten vliegen je tegenwoordig om de oren. Kan je goed zingen, goochelen of zelfs taarten bakken, dan kun je al snel meedoen an die talloze talentenshows op TV. Maar nog nooit eerder stond er zoveel op het spel als nu bij The Next E-Talent:

Wie wordt de nieuwe Koning FIFA?

Exclusief bij Videoland kijk je vanaf 2 maart dé talentenjacht van The Next E-Talent. In maar liefst vijf spannende afleveringen gaat Team Gullit, onder leiding van wie anders dan Ruud Gullit, op zoek naar een nieuw talent voor binnen zijn FIFA team. Wie denkt dat de show enkel gaat over degene met de snelste vingers en beste kwaliteiten, heeft het goed mis! Een plek in het team van Ruud Gullit verdien je namelijk niet zomaar. Door middel van verschillende opdrachten en challenges worden de deelnemers getest op hun fysieke en mentale skills & moeten ze laten zien hoe ze met de juiste video’s honderdduizenden kijkers weten te boeien. Hoe vermarkt je jezelf als de populairste e-sporter? Hoe wordt jij één van de nieuwe gezichten van Team Gullit? Dit alles zie je in de vijf afleveringen van The Next E-Talent, exclusief bij Videoland.


Speciaal voor alle FIFA liefhebbers biedt Videoland je de kans om de eerste twee weken gratis te streamen! Hierdoor kun je de eerste twee afleveringen van The Next E-Talent gratis online volgen en hoef je niks te missen van alle actie in de strijd om die felbegeerde plek in het team van Ruud Gullit.

“Een vette show met Koen Weijland als presentator”

Niemand minder dan Koen Weijland, misschien we de meest populaire FIFA speler van Nederland, zal de allereerste editie van The Next E-Talent presenteren. Hij weet natuurlijk als geen ander hoe het is om je geld te verdienen met FIFA. Hij heeft binnen de E-sports wereld momenteel al een groot palmares opgebouwd. De vijfvoudig Nederlands kampioen begon in 2010 zijn carrière bij Ajax en was daarmee de eerste professionele e-sporter bij een Nederlandse betaald voetbalclub. Daarnaast stond hij maar liefst 2 keer in de halve finale van het Wereldkampioenschap FIFA. Kortom, genoeg ervaring in het spel & in alles eromheen om de perfecte aanvoerder te zijn van dit programma.

Wie is Team Gullit?

Team Gullit is een e-sports team met zeven Nederlandse en internationale top FIFA-talenten. Onder leiding van oud-wereldvoetballer Ruud Gullit worden deze talenten gecoacht en getraind. In de afgelopen jaren heeft het team al meerdere successen behaald, onder andere nationale en internationale prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in